A háborúban hagyták végtagjaikat, most meztelenül mutatták meg testüket a veteránok

veterán fotósorozat siker meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotós Michael Stokes férfi és női veteránokat fotózott, akiknek egy közös jellemzőjük van: valamelyik végtagjukat otthagyták a háborúban.

A november 15-én megjelenő könyvben szereplő fotósorozat már most hatalmas siker, így nem is véletlen, hogy a művész 6 millió forintnak megfelelő összeget adományozott egy veteránokat támogató szervezetnek. „Elképesztő erő van ezekben az emberekben, minden tiszteletem az övék” – mondta a fotós modelljeiről, akik mind bevállalták a meztelenséget, hogy valódi képet mutassanak önmagukról.

/1511/Mezte2015111313044
Visszatér az ősz: hűvösebb idő és egy kis eső is várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20151113-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kod-eso-huvosebb-ido-varhato-a-hetvegen.htmlRövid időre visszatér az ősz, ráadásul éppen ezt a hétvégét választotta ki magának. Ködös, kissé esős, és az eddig megszokottnál hűvösebb időre számíthatunk szombaton és vasárnap. NewsThinkstock3 lányt kényszerítettek prostitúcióra Gyöngyösönhttp://www.life.hu/news/20151113-3-lanyt-kenyszeritettek-prostituciora-gyongyoson.htmlA gyöngyösi család éveken át verte és prostitúcióra kényszerítette áldozatait. Az ügyészség indítványa alapján az elkövetőkre fegyházbüntetés vár. NewsThinkstockHátborzongató természeti jelenség: így lélegzik a Föld – Videóhttp://www.life.hu/news/20151113-mozgott-a-talaj-egy-kanadai-erdoben-hatborzongato-video.htmlNem mindennapi látványt rögzített egy turista, aki Kanada egyik erdejében járva lett figyelmes a jelenségre. News--De kínos! Premierplánban szakadt szét a sportoló nadrágjahttp://www.life.hu/news/20151113-egy-bobozo-sportolono-nadragja-a-verseny-elott-szakadt-szet-a-feneken-video.htmlMinden bobozó rémálmát valósította meg egy brit sportolónő, akinek a verseny előtt reccsent szét a ruhája – ráadásul nem éppen a legjobb helyen. News--Zabálnivaló! Így imádja gazdáját a kicsi szamár - Videó!http://www.life.hu/news/20151113-ilyen-aranyos-szamarat-meg-nem-lattal-ugy-bujik-mint-egy-kiscica-video.htmlElképesztően aranyos felvételre bukkantunk a legnagyobb közösségi portálon. Ilyen cuki szamarat még nem láttunk! NewsOrigo5 dolog, amit ne csinálj péntek 13-án, ha jót akarsz magadnak!http://www.life.hu/news/20151113-pentek-13an-ne-asits-ne-randizz-ne-sozz-es-ne-menj-fodraszhoz.htmlHiába élünk a 21. században, a babonák még ma is ugyanúgy meghatározzák az életünket, mint évszázadokkal ezelőtt. Ha te is azok közé tartozol, akik rettegnek péntek 13-tól, fogadd meg a tanácsainkat! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.