Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. 

Nem tudnak napirendre térni Fülöp Márton halála felett egykori edzői és csapattársai - az egész futballtársadalmat mélyen megrázta az eset. Több világhírű focista és edző fejezte ki megrökönyödését közösségi oldalakon - írja a Blikk. A sokszoros olasz bajnok vezetőedző, Roberto Mancini Twitter oldalán a következő szavakkal búcsúzott: "Mélyen megdöbbentettek a Fülöp Márton haláláról szóló hírek. Együttérzésemet küldöm Marci családjának és barátainak. Nyugodjon békében!"

Forrás: AFP/Andrew Yates

"Nem tudok napirendre térni fölötte. Nem csupán a családja, de az egész futballtársadalom számára borzasztó az eset. Nagyon kedves, csupa szív embernek ismertem meg, igazán profi sportolónak. Őszintén mondom, sokáig nem tudtam a betegségéről, nem is akartam elhinni, hogy mi történt. Rettenetes" - folytatta Macini, aki a Manchester City focicsapatánál dolgozott együtt a kapussal. 

De többek közt a Manchetster United korábbi világklasszisát, Roy Keane-t is megdöbbentette a halálhír. "Nagyon el vagyok keseredve. Remek sportember volt, de ami fontosabb, hogy kiváló ember is. Részvétem a családjának és a barátainak" - mondta.

Mark Kennedy pedig a következőképpen emlékezett meg a fiatal kapusról: "Márton fantasztikusan profi volt. Mindig helyesen viselkedett, keményen edzett, de ezeknél is fontosabb, hogy igazán kedves srác volt. Folyton mosolygott".