Biztonsági őrként keresi kenyerét az X-Faktor egykori felfedezettje, Csordás Ákos

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB -
Csordás Ákos X-Faktor biztonsági őr öltöny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as X-Faktorban feltűnt Csordás Ákos manapság biztonsági őrként dolgozik.

A Blikk munkatársa egy sajtóeseményen szúrta ki a vendégeket öltönyben fogadó Csordás Ákost. „Most nem mindig a mikrofoné a főszerep az életemben, bár ezúttal valóban kettős szerepben voltam jelen, de az egyenruha alatt ott van a gitározó énekes, úgyhogy nem bántam a dolgot. Egyeseknek fura lehet, de mint a legtöbb énekes itthon, így én is foglalkozom mással” – nyilatkozta a lapnak Ákos, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója volt, és kempó klubba jár, ami méltán jó beugró volt a védelmi munkakörbe.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

„Most a Rendőrtiszti Főiskolán tanulok levelezőn, és a gyakorlati időm alatt nagyon megtetszett ez a munka. Tény, hogy a ranglétrát végig kell mászni, és a dolognak van anyagi oldala is, hisz amíg az éneklésből nem tudok megélni, addig más lehetőségekkel is számolnom kell. Ha minden jól megy, a Nemzetvédelmi Egyetemen magasabb szintre emelnem a tudásom. Szeretek őrködni, de ez nem azt jelenti, hogy letettem volna a zenei karrierről” – mesélte Ákos, aki azt is elárulta, hogy rockosabb stílusra szeretne váltani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.