Félmillióval verték át az X-Faktor sztárját, Tóth Andit

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
átverés lakásbérlés X-Faktor millió énekesnő Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztesét egy szélhámos verte át, amikor lakást akart bérelni. 

Tóth Andi írt a lakás hírdetőjének, aki azt állította, hogy egy Berlinben élő bankár, így a lakást egy ismert internetes szálláskereső segítségével tudja csak kiadni. Sajnos ez a momentum még nem volt gyanús a lánynak, így elkezdődött a bérlés folyamata – írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„A nemzetközi hírű cég levele nemsokára meg is jött, logóval, hivatalos fejléccel, amelyben azt írták, hogy valóban ők a meghatalmazottak, és náluk az a rendszer, hogy amint megállapodunk a tulajdonossal, letétbe kell helyezni egy bizonyos összeget, utána mi postán megkapjuk a kulcsot, és kipróbálhatjuk, milyen a lakásban élni pár napig, hogy az esetleges hibákat is felfedezhessük, és ha maradni szeretnénk, akkor megkötjük a szerződést, ők pedig a letétbe helyezett kauciót és albérleti összeget továbbutalják a tulajdonosnak" – mesélte Andi, aki átutalta a kis híján félmillió forintnak megfelelő összeget, azóta pedig futhat a pénze után, mert az állítólagos tulajdonos eltűnt, és persze az internetes szállásközvetítőnél is kiderült, hogy ők sosem küldtek levelet az énekesnőnek.

Liam Hemsworth-től elolvadunk – Szívdöglesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151117-liam-hemsworth-szexin-pozol-orokbefogadott-kutyajaval.htmlA szexi színész mentett kutyusával pózolt legújabb Facebook-fotóján – amivel újra megdobogtatta a szívünket. TV + Sztárok--Wolf Kati: "Majka menjen a fenébe"http://www.life.hu/sztarok/20151117-wolf-kati-a-sztarban-sztarbol-valo-kieseserol-meselt.htmlWolf Kati számára véget ért a Sztárban sztár, a Life.hu riportere így a kiesésével kapcsolatban faggatta a gyönyörű énekesnőt, de még az is szóba került, mit szól hozzá, hogy Majka anorexiásnak nevezte. TV + Sztárok--Vajon mitől hízik Tóth Gabi? Elárulta, miért gömbölyödikhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-toth-gabi-enekesno-felszedett-nehany-plusz-kilot.htmlA Sztárban sztár miatt felbolydult élete miatt felszaladt néhány pluszkiló Gabira, ami azonban egyáltalán nem zavarja. TV + Sztárok--Hoppá! Meglepő dolgot vett lábai közé Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-jennifer-lopez-enekesno-lesz-az-american-music-awards-dijatado-haziasszonya.htmlAz énekesnő egészen új szerepben mutatja meg magát vasárnap este, ő lesz ugyanis az American Music Awards háziasszonya. TV + Sztárok--Alig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151116-julia-roberts-mostohagyerekei-az-edesek-es-mostohakban-jena-malone-es-liam-aiken.htmlEmlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek. TV + SztárokAFPTörőcsik Mari: "Vérben ázott a tüdőm"http://www.life.hu/sztarok/20151116-torocsik-mari-hamarosan-80-eves-lesz.htmlHamarosan 80. születésnapját ünnepli Törőcsik Mari, aki az elmúlt években sok időt töltött kórházban is. A barátok és a rajongók szeretete azonban mindig életben tartották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.