Vilmos herceggel az élen 70 ezren énekelték a francia himnuszt a Wembley-ben

meccs francia Wembley Stadion Marseille Franciaország merénylet foci Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész Wembley-stadion francia színekben pompázott a párizsi merényleteket követően. Az angol-francia baráti meccs előtt 70 ezer szurkoló énekelte a Marseillaise-t. 

Még Vilmos herceg is részt vett azon a baráti mérkőzésen, melyen az angol és a francia nemzeti válogatott mérte össze tudását a Wembley-stadionban. A párizsi merényletek a szurkolókat is megrázták: együttérzésük kifejezéseként az egész stadion francia színekben pompázott és 70 ezren énekelték egy emberként a francia himnuszt, a Marseillaise-t. Megható videó!

A következő két hétvégén nem áll meg a metró a Széll Kálmán térenhttp://www.life.hu/news/20151119-a-kovetkezo-ket-hetvegen-nem-all-meg-a-metro-a-szell-kalman-teren.htmlA metróépület felújítása miatt a következő két hétvégén nem áll meg a 2-es metró a Széll Kálmán téren - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán csütörtökön. News--Elveszítheti a munkáját a 81 éves színész, Harkányi Endrehttp://www.life.hu/news/20151119-mar-nem-tagja-a-vigszinhaznak-harkanyi-endre-csak-szerepekre-szerzodtetik.htmlMegdöbbentő kijelentést tett Harkányi Endre: már nem tagja a Vígszínháznak, csak szerepekre szerződtetik a Kossuth-díjas színészt. News--Sokkoló! Magyarországon át érkezhetett az egyik párizsi merénylőhttp://www.life.hu/news/20151115-a-parizsi-merenylet-egyik-elkovetoje-magyarorszagon-at-erkezhetett.htmlMagyarországon keresztül érkezett Franciaországba annak a szír útlevélnek a tulajdonosa, amelyet a párizsi merényletek egyik helyszínén találtak - értesült a vijesti.hr. News--"Majdnem meghaltam" - Megtámadták az NCIS sztárját, Pauley Perrette-ethttp://www.life.hu/news/20151114--megtamadtak-az-ncis-sztarjat-pauley-perrette.htmlSaját utcájában, szinte a háza előtt támadták meg az NCIS sztárját, Pauley Perrette-et, aki a sokkoló eseményről közösségi oldalán számolt be. News--Félelmetes! Az utóbbi 15 év legerősebb El Ninója jöhethttp://www.life.hu/news/20151117-az-utobbi-15-ev-legerosebb-el-ninoja-johet.htmlVárhatóan az év végéig tovább erősödik a szélsőséges időjárási jelenségekkel járó El Nino, mely az utóbbi 15 év legerősebb El Ninója lehet - közölte az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO). News--Drámai! Nyolcan haltak meg egy rejtélyes helikopterbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20151116-nyolcan-haltak-meg-egy-helikopterbalesetben-szlovakiaban.htmlNyolc halottja van a szlovákiai helikopterbalesetnek, mely során a pilóta vélhetően a radarokat akarta kicselezni. Egyes feltételezések szerint az áldozatok menekültek voltak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.