Az énekesnő már két hónapja elképesztő hajtásban van, azóta megy ugyanis a Sztárban sztár, amiben maximalista ember lévén minden héten tökéletes alakítást akar nyújtani.

„Ha hazaérek, még annyira pörög az agyam, hogy időt kell szakítanom arra, hogy lenyugodjak. Iszom egy citromfűteát, vagy ha nagyon kemény napom volt, akkor egy-két pohár bort. Ezalatt teljesen leeresztem magam” – mondta a dögös dekoltázsú Gabi a hot!-nak. Az énekesnő azt is elárulta, a megfelelési kényszere kizárólag  a munkájára vonatkozik, a civil életében nincs meg ez az érzés.

Forrás: Instagram/tothgabi

„Ahogy bezárom az ajtót, eletelik két óra, amíg visszaváltozom a tapolcai Tóth Gabivá az énekesnőből, de le tudom tenni. Teljesen más a kettő személyiség. A tapolcai lány ugyanilyen nagypofájú és pörgős, de sokkal lágyabb, otthon nem sminkeli ki magát” – mondja nevetve Gabi, akinek a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi biztosít nyugodt hátországot.  

„Figyelünk egymásra, tök cukik és boldogok vagyunk! Nagyon jól támogat engem, teljesen megérti az életemet” – mondja lelkendezve Gabi.

Vajon mitől hízik Tóth Gabi? Elárulta, miért gömbölyödik
A Sztárban sztár miatt felbolydult élete miatt felszaladt néhány pluszkiló Gabira, ami azonban egyáltalán nem zavarja. Olvasd el a Life.hu cikkét!