Gyertek át szombat este (tévéműsor) Fluor Tomi Fluor Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton egy csapatban teszi próbára magát Kiss Ramóna, Fluor Tomi és Istenes Bence.

Bár a csapat gördülékenyen veszi az akadályokat, a Kérem a kezed elnevezésű játékkal igencsak meggyűlik a bajuk. Különösen Fluor Tominak, aki döbbenetesen nem tudja felvenni a ritmust ,és két mutogató társának egyetlen feladványát sem tudja kitalálni. Sőt, igazából nem is nagyon tud a játékhoz hozzászólni.

Forrás: Barsony Bence

Inkább csak Kiss Ramóna próbálkozik a feladványok megfejtésével, amin egy kicsit kis akad. „Mondj már valamit te is!” – rivall rá Fluor Tomira, oldalba bökve őt, akinek a játék végén Balázs is odapörköl. „Ne veszekedjetek, a Fluor azt se tudta hol van! Fogalma nem volt. A csávó annyira mozizott. Csak így nézett, hogy hol a lába, hol a keze” - szúrt oda Balázs, akinek csípkelődésére Fluor elismerte, hogy az elején még találgatott, de mivel egyik tippje se volt jó, feladta a próbálkozást. Hogy ezek után hogy alakult a játék, kiderül a szombati adásból.

Erdélyi Mónika letiltotta Gergely Róbertet a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-erdelyi-monika-letiltotta-gergely-robertet-a-facebookon.htmlGergely Róbert csodás nyaralós fotókat posztolt közösségi oldalára, mikor feleségével Törökországban jártak, de ezt nem mindenki értékelte... TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huNem spórol a modelleken Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-sajat-ruhait-mutatta-be-a-kifuton.htmlSzámos kifutó után saját kollekcióját mutatta be modellként Kulcsár Edina. A Life.hu riportere Németh Máté arról faggatta a szépséget, hogy miért ő mutatta be ruhákat. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg az alábbi videónkat!TV + Sztárok--Így matat Alekosz lába között Baukó Éva - De most tényleg, mit csinál? http://www.life.hu/sztarok/20151120-bauko-eva-alekosz-ele-terdelt.htmlVajon mire gondolhatott VV Éva, amikor az alábbi fotót közszemlére tette? Fogalmunk sincs, ő ugyanis csupán annyi szöveget mellékelt a képhez: "Nem kellenek szavak." TV + SztárokOrigoKiss Daniella bűvésztrükkökkel készül a Miss World világversenyrehttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-buvesztrukkokkel-keszul-a-miss-world-vilagversenyre-lui-buvesztol-tanul.htmlKiss Daniella ma kora hajnalban indult el Kínába, a Miss World világverversenyre. Sarka Kata mentroláltja bűvésztrükkökkel készül elkápráztatni a világot, amelyben Lui bűvész volt a segítségére. TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.