Ordibálásig fajul ma este Friderikusz műsora: Deutsch Tamással nem kímélik egymást

Forrás: Instagram/tv2official -
Összezárva Friderikusszal TV2 Friderikusz Sándor Deutsch Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Deutsch Tamás lesz ma este összezárva Fridivel a TV2 műsorában. Mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy bizony kiabálásig fajul majd Friderikusz Sándornak és vendégének beszélgetése.

Két nagyon nehéz embert eresztettek össze a TV2 szerkesztői, aminek az lett a következménye, hogy a politikus a tőle megszokott nyers stílusban kiosztotta a tévés veteránt. De Friderikusznak sem kellett több, semmire sem volt tekintettel, még vendége házasságtöréseit is elővette - vetíti előre a Blikk.

Forrás: Instagram/tv2official

A konfliktus akkor kezdődött, amikor Fridi amolyan szigorú tanár módjára kioktatta Deutschot az internetes fórumokon megengedett, trágár szóhasználatával kapcsolatban.

"Egy vezető politikus nem engedheti meg magának, hogy ilyen stílusban kommunikáljon" - kezdte a házigazda, aki nem fogadta el azt az érvet válaszul, hogy ezt a hangnemet csak és kizárólag a közösségi médiában használja, merthogy ott ez elfogadott.

A beszélgetés már itt veszekedésbe torkollott, olyannyira, hogy egymás képébe kiabáltak a felek. Talán itt döntötte el Friderikusz, hogy más kényes témát is feszegetni fog. Szembesítette Deutschot azzal a ténnyel, hogy képtelen volt monogám életet élni, Fridi kimondta:

minden nőt, akinek a politikus örök hűséget esküdött, megcsalt.

Deutsch Tamás Forrás: Istvan Ruff

"Bevallom, gyarló ember voltam, de most, hogy hamarosan betöltöm az 50. évemet, megváltoztam. A feleségemhez hűséges vagyok, és az is maradok - fogadkozott Deutsch.

A műsort ma este, a Sztárban sztár után láthatják teljes terjedelmében a nézők.

Árpa Attila elárulta, miért hagyta ott Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-arpa-attila-elarulta-miert-hagyta-ott-friderikuszt.htmlÁrpa Attila otthagyta Friderikusz Sándor műsorát. Végre kiderült, mi volt döntése oka. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor szerint Gregor Bernadett a világ leghelyesebb csajahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-friderikusz-sandor-bokokkal-arasztotta-el-gregor-bernadettet.htmlA színésznő lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége, amelyben az eddigi videók alapján főleg házasságról, és magánéletről lesz szó. TV + SztárokOrigoMegnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Még nem tudni, adásba kerülhet-e, ahogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-arpa-attila-lelepett-friderikusz-sandor-musorabol-amit-lehetseges-hogy-leadnak-a-teveben.htmlEgyelőre nincs döntés arról, hogy láthatják-e a nézők az Árpa Attilával félig felvett Összezárva Friderikusszal című műsort. TV + Sztárok--Félbeszakadt az Összezárva Friderikusszal forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20151026-felbeszakadt-az-osszezarva-friderikusszal-forgatasa-a-tv2-arpa-attila-otthagyta-a-studiot.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor történetében először történt olyan, hogy a vendég felállt és hazament. Árpa Attila így tett. TV + Sztárok--A magyar átlagfizetésről kérdezte Rubint Rékát Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151023-friderikusz-sandor-a-vagyonrol-es-a-penzrol-kerdezte-rubint-rekat.htmlFriderikusz Sándor nem érti, Rubint Réka miért osztja meg több százezer forintos luxusholmijának képeit az emberekkel a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.