Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Deutsch Tamás lesz ma este összezárva Fridivel a TV2 műsorában. Mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy bizony kiabálásig fajul majd Friderikusz Sándornak és vendégének beszélgetése.

Két nagyon nehéz embert eresztettek össze a TV2 szerkesztői, aminek az lett a következménye, hogy a politikus a tőle megszokott nyers stílusban kiosztotta a tévés veteránt. De Friderikusznak sem kellett több, semmire sem volt tekintettel, még vendége házasságtöréseit is elővette - vetíti előre a Blikk.

Forrás: Instagram/tv2official

A konfliktus akkor kezdődött, amikor Fridi amolyan szigorú tanár módjára kioktatta Deutschot az internetes fórumokon megengedett, trágár szóhasználatával kapcsolatban.

"Egy vezető politikus nem engedheti meg magának, hogy ilyen stílusban kommunikáljon" - kezdte a házigazda, aki nem fogadta el azt az érvet válaszul, hogy ezt a hangnemet csak és kizárólag a közösségi médiában használja, merthogy ott ez elfogadott.

A beszélgetés már itt veszekedésbe torkollott, olyannyira, hogy egymás képébe kiabáltak a felek. Talán itt döntötte el Friderikusz, hogy más kényes témát is feszegetni fog. Szembesítette Deutschot azzal a ténnyel, hogy képtelen volt monogám életet élni, Fridi kimondta:

minden nőt, akinek a politikus örök hűséget esküdött, megcsalt.

Deutsch TamásForrás: Istvan Ruff

"Bevallom, gyarló ember voltam, de most, hogy hamarosan betöltöm az 50. évemet, megváltoztam. A feleségemhez hűséges vagyok, és az is maradok - fogadkozott Deutsch.

A műsort ma este, a Sztárban sztár után láthatják teljes terjedelmében a nézők.