Hétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat

Forrás: Wikipédia -
Buda tömegközlekedés Budapest villamos közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.

A Bartók Béla úti karbantartási munkák befejeződésével ismét a Széll Kálmán tér felújítása alatt megszokott rend szerint közlekedik a 18-as és a 61-es villamos; a Clark Ádám tértől újra a dél-budai végállomásáig jár a 19-es és a 41-es villamos; továbbá a teljes vonalán viszi az utasokat a 47-es, a 49-es, valamint szombatonként a 48-as villamos.

Forrás: Wikipédia

Hozzátették: a 17-es pótlóbusszal is újra a Bécsi út/Vörösvári út és a Szent Gellért tér között lehet utazni. Korábban a BKK azt közölte, hogy az érintett járatok közlekedése pályafelújítás miatt módosul. A munkákat a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között, valamint a Kosztolányi Dezső téren végezték.

Még másfél év börtönt kapott a gólyatábori erőszakolóhttp://www.life.hu/news/20151123-meg-masfel-ev-bortont-kapott-a-golyatabori-eroszakolo.htmlSúlyosbították a fonyódi gólyatábori erőszakoló büntetését. Eredetileg hét és fél évet kapott, de jogerősen másfél évvel többre ítélték. NewsThinkstockNéhány hónapja volt a leszerelésig a Párizsban lelőtt rendőrkutyánakhttp://www.life.hu/news/20151123-diesel-a-parizsi-tuzharcban-lelott-rendorkutyanak-nehany-honapja-volt-hatra-a-leszerelesig.htmlElőször szólalt meg Diesel, a párizsi tűzharcban elpusztult eb gazdája. NewsOrigoMacskákkal válaszoltak a vicces kedvű belgák a terrorfenyegetésrehttp://www.life.hu/news/20151123-macskakkal-valaszoltak-a-vicces-kedvu-belgak-a-terror-fenyegetesre.htmlA brüsszeli terrorfenyegetésre a mókás kedvű belgák a lehető legjobb módon reagáltak az interneten: macskákkal. NewsSzörnyű! Liftaknába esett egy idős nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151122-liftaknaba-zuhant-egy-no-a-helyszinen-meghalt-nem-zarhato-ki-az-ongyilkossag-gyanuja.htmlA helyszínelés jelenleg is tart, még nem tudni, hogyan történt meg a baleset. A hírek szerint szerint a nő öngyilkos lehetett. News--Megint ölt a szén-monoxid: Anya és gyermeke a két áldozathttp://www.life.hu/news/20151122-megint-olt-a-szen-monoxid-anya-es-gyermeke-a-ket-aldozat.htmlSzén-monoxid-mérgezés okozta egy Kecskemét közelében élő anya és kisgyermeke halálát. Az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. News--Jó hír! Száznál is több helyen nyitnak ki az üzletek a karácsony előtti hétvégékenhttp://www.life.hu/news/20151122-nyitva-tarthatnak-az-uzletek-a-negy-adventi-vasarnapon-karacsonyig-itt-tudunk-bevasarolni.htmlNyitva tarthatnak az üzletek a négy adventi vasárnapon, november 29-én, december 6-án, 13-án és 20-án. Országosan száznál is több üzlet döntött úgy, hogy november 22-én élj az ötödik, választható vasárnap lehetőségével.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.