Boldog szülinapot! Törőcsik Mari ma 80 éves

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
köszöntés TV2 Mokka ünnep Törőcsik Mari Bodrogi Gyula születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 23-án ünnepli nyolcvanadik születésnapját Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze.

A TV2 Mokka stúdióban, a műsorvezetők mellett Bodrogi Gyula és Farkas Dénes, a Nemzeti Színház művészei köszöntötték a telefonon jelentkező Törőcsik Marit, aki nemrég azt mondta, mostanában érzi, hogy az idő véges.

Demcsák Zsuzsa, megkérdezte a művésznőtől, hogyan érzi magát, és hogyan szolgál az egészsége.
„Mindenki tudja, hogy hat évvel ezelőtt klinikai halott voltam, egy pici rész halott maradt az agyamban, ezért nem tudom a jobb kezemet használni, ezt sosem titkoltam el. Ez a bajom, más bajom nincsen. Dolgozom, leforgattam két filmet, jól vagyok" – mondta a színésznő, akit a színházban ünnepelnek meg. Hétvégén pedig szülőfalújában köszöntötték.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Ilyet még sosem tettem, mert vigyázok arra, hogy nehogy színésznős legyek. A templomba nagyon sok ember volt, bementem és olyan tömeg és szeretet fogadott, hogy rámtört a gyermekkorom és elkezdtem sírni" – mesélte Törőcsik Mari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.