Szandi vasárnap esti produkciója a Sztárban sztár műsorában annyira sokkolta tinédzser lányát, hogy másnap nem akart iskolába menni. 

Shakira és Rihanna közös klipjének jeleneteit utánozta Szandi és Tóth Gabi, ami a műsor legszexibb előadása lett. Pedig még nem is adtak vissza mindent a klipből, ahol a két énekesnő egymást kényezteti. De ennyi nem is kellett ahhoz, hogy sokaknál kiverje a biztosítékot az aligruhában vonagló énekesnők látványa.

Forrás: EVA/Eva

„Feszengtünk, sőt engem nagyon zavart ez az egész” – vallotta be a Blikknek Szandi, aki kijelentette: ő egy normális erkölcsű nő, akinek az, amit Rihanna és Shakira művel, már igenis sok.

„Nekem ezután be kell mennem a gyerekekért az iskolába. Ráadásul a jövőre 16 éves lányom első reakciója az volt, hogy én nem merek bemenni az iskolába holnap” – vallotta be a műsor után Szandi, aki tisztában volt azzal, hogy ez csak egy szerep, minden mozdulatot alaposan megtervezett, nehogy túllőjön a célon. Ebben egyébként a férje is a segítségére volt, aki minden egyes próbán ott volt az énekesnő mellett, külső szemlélőként adott tanácsot.

Tóth Gabi szerint semmi szégyelnivaló nincs a produkcióban, hiszen ez csak egy színpadi szerep.„Szerintem Szandi büszke lehet arra, hogy így néz ki három gyerek után. Egyszerűen bizonyos dolgokban le vagyunk maradva: ha szexi csajok szexiznek a tévében, az az embereket taszítja” – magyarázta Gabi.