Gesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"

Forrás: TV2 -
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. 

A színész kijelentette, hogy van annyi pénze, hogy fél évre visszavonuljon, sőt, annyi is, hogy a munkát is hanyagolja élete végéig. "Sőt minden gyermekemnek a jövőjét biztosítottam. Mind az ötét. A nagyobbaké már korábban is így volt, de aztán jöttek a fiatalabbak. Azt tanulhatnak, amit akarnak, oda mennek, ahová akarnak. Ez számomra nagyon fontos" – magyarázta Gesztesi Hajdú műsorában.

Forrás: TV2

Állítólagos alkoholproblémáiról is mesélt a színész. Hajdú Péter kőkeményen nekiszegezte a kérdést: alkoholista, vagy nem? Gesztesi nem háborodott fel, nem terelt, öniróniával azt mondta: az alkohol az ő rabja.

"A visszavonulást komolyan gondoltam, de egyelőre nem tehetem meg. Addig nem, amíg két színdarabban is játszom, s ahol a társulat számít rám. Nem hagyhatom cserben őket" – vallotta meg Hajdúnak Gesztesi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.