Gondatlanság és figyelmetlenség – legtöbb esetben ezek lehetnek az okai annak, hogy olyan bizarr dolgok kerülnek bele azokba a finomságokba, amelyekért egyébként odáig vagyunk. Összegyűjtöttünk 4 nagyon gusztustalan, ám valóban megtörtént esetet.

1. Hernyó a tortában
Minden fogyókúrázó tudja, milyen nehéz nemet mondani az íncsiklandó, ám kalóriadús ételeknek – mint amilyen éppen egy szelet torta. Anna Jones-nak nem volt nehéz megállnia, amikor 2011-ben épp egy diétás süteménynek állt neki. Az éppen fogyókúrázó brit nő egyszer csak egy hernyót vett észre a tortaszeletben, aki kényelmesen befészkelte magát a krémes-habos-piskótás finomságba. Valószínűleg nem okozott nehézséget Annának, hogy nemet mondjon az édességre – és feltehetően jó darabig nem kívánta az ehhez hasonló finomságokat.

Forrás: Thinkstock


2. Fog a csokiszeletben
2011-ben egy Sue Calhoun nevű nő beleharapott a frissen vásárolt csokoládészeletébe, amikor valami érdekesen ropogós dologra lett figyelmes. Furcsának találta, mivel a tejes-csokis szelet nem tartalmazott mogyorót vagy diót. Később észrevette, hogy a ropogós valami sajnos nem valami extra finomság, hanem egy emberi fog. Fúj!
3. Borotvapenge a fagylaltban
Szintén 2011-ben történt, hogy a Texasban élő Stephanie Granger jégkrémet vásárolt egy közeli boltban. Kibontotta a nyalánkságot, majd észrevette: a desszert nem csupán mogyoróvajat, hanem egy borotvapengét is tartalmaz. Ami még furcsább az egészben, hogy bár visszavitte a boltba, az eladó nem hogy nem cserélte ki neki, hanem meg is jegyezte: reméli, jobb napja lesz. Ez lehetett Stephanie életének egyik legrosszabb napja.

Forrás: Thinkstock

4. Egér a curryben
Cate Barrett mit sem sejtve bontott fel egy üveg curryt, amelyet nem sokkal előtte vásárolt egy élelmiszerüzletben. A nő szinte azonnal kiszúrta azt, ami abszolút nem való egyetlen üveg currybe sem: egy elpusztult egeret. A 2009-ben történt eset óta Barrett valószínűleg nem szívesen fogyaszt semmilyen olyan ételt, ami curryből készül.