Csecsemőt találtak egy New York-i betlehemben

csecsemő jászol Betlehem New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New York Queens kerületében gyereksírásra figyelt fel egy templom gondnoka. Körbenézett, majd megdöbbentő látvány fogadta.

Egy New York-i templom gondnoka benézett a templom előtti betlehembe, és egy takaróba csavart babát talált a jászolban. A betlehem még csak félkész állapotban volt, így a kis Jézus szobor sem feküdt még a tartóban, annak helyére került a csecsemő.

Forrás: Christopher Heanue

A baba csak néhány órával azelőtt született, hogy rátaláltak. A mentők szerint a köldökzsinórja sem volt szakszerűen elvágva. Bevitték a gyereket egy kórházba, ahol megállapították, hogy minden rendben vele. Az anyját keresi a rendőrség.

Megbüntette a Médiahatóság a TV2-thttp://www.life.hu/news/20151126-megbuntette-a-mediahatosag-a-tv2t.html260 ezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, ugyanis a csatorna többször megsértette a termékmegjelenítési előírásokat. NewsOrigoÚj karrierbe kezd Katalin hercegnő http://www.life.hu/news/20151126-uj-karrierbe-kezd-katalin-hercegno.htmlBár Erzsébet királynő nem igazán rajong az ötletért, Katalin hercegnő új vállalkozásba kezd. Nem elég neki, hogy hercegnő és kétszeres anyuka?News--Néma beleegyezés - Fotósorozat a nőket ért erőszak ellenhttp://www.life.hu/news/20151125-fotosorozat-a-noket-ert-eroszak-ellen.htmlSokkal gyakrabban éri erőszak a nőket, mint azt bárki gondolná. Világszerte nők millióit éri diszkrimináció, bántalmazás. A legtöbb esetről senki sem szerez tudomást, a nők csendben tűrnek. News--Celine Dion a párizsi áldozatok emlékére énekelthttp://www.life.hu/news/20151123-celine-dion-a-parizsi-aldozatok-emlekere-enekelt.htmlCeline Dion gyönyörű dalt énekelt az American Music Awards díjátadón. A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett. News--Kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést - Jön a rossz idő!http://www.life.hu/news/20151121-kilenc-megyere-adtak-ki-figyelmeztetest-1.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton "hidegbetörés" várható, ennek nyomán több megyében sok esőre, a magasabban fekvő helyeken havas esőre, hóra és lehűlésre is számítani kell. NewsThinkstockWow! Ez a kék gyémánt lehet a világ legdrágább ékkövehttp://www.life.hu/news/20151110-kek-gyemant-lehet-a-vilag-legdragabb-ekkove.htmlA gyémánt a nő legjobb barátja. Nos, igazán szívesen barátkoznánk azzal a gyönyörű kék gyémánttal, amely a világ legdrágább ékköve lehet. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.