Figyelem! Pótlóbusz jár a HÉV helyett a Batthyány tér és Békásmegyer között hétvégén

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
Batthyány tér tömegközlekedés Békásmegyer főváros közlekedés HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pótlóbusz jár a H5-ös HÉV helyett a fővárosban a Batthyány tér és Békásmegyer között szombaton és vasárnap az aquincumi gyalogos-felüljáró építése miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A H5-ös HÉV a hétvégén rövidített útvonalon, csak Békásmegyer és Szentendre között közlekedik majd. H5-ös jelzéssel a Batthyány tér és Békásmegyer között, H5B jelzéssel pedig az Árpád hídi metrómegálló és Békásmegyer között pótlóbuszt állítanak forgalomba.

Forrás: MTI/Jászai Csaba

A III. kerületi Szentendrei út városközpont felé vezető útpályáján körülbelül hatvan méter hosszúságban lezárják a külső forgalmi sávot az épülő gyalogosfelüljáró acélhídszerkezetének beemelése miatt. A munka a Budapest-Esztergom vasútvonal felújításához kapcsolódik. Az aquincumi gyalogosfelüljáró építése várhatóan december közepéig tart, addig a Szentendrei úti munkaterület mellett óránkénti ötven kilométeres sebességre vonatkozó korlátozás van érvényben - olvasható a közleményben.

Szombaton és vasárnap a 160-as autóbusz békásmegyeri le- és felszállóhelyét áthelyezik a fordulóból a 960-as autóbusz Ország úton lévő, a Móricz Zsigmond körtér irányába vezető oldali megállóhelyére. A BKK a HÉV-pótlást eredetileg az előző hétvégére tervezte, akkor azonban elhalasztották a felüljáró acélhídszerkezetének beemelését.

Felfüggesztett börtönre ítélték Geréb Ágnesthttp://www.life.hu/news/20151126-felfuggesztett-bortonre-iteltek-gereb-agnest.htmlGeréb Ágnest felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és eltiltották foglalkozásától. Több tevékenységben is bűnösnek találták.News--Ettől zengett a Buckingham palota! Íme az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körülhttp://www.life.hu/news/20151125-katalin-hercegne-5-botranya-amelyet-nem-felejtunk-el.htmlHa az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek. News--WC-be szorult gyerekkel lázad az Instagram a manipulált fotók ellenhttp://www.life.hu/news/20151125-az-instagramon-egyre-tobb-valosagot-abrazolo-foto-jelenik-meg.htmlÚj trend van kialakulóban az Instagramon: a tökéletesen idilli képek helyett a valóságot megragadó fotók kezdik ellepni a közösségi oldalt. News--Elkapták a férfit, aki kakival támadt nőkrehttp://www.life.hu/news/20151126-a-kakival-nokre-tamado-ferfit-elfogta-a-rendorseg-szlovakiaban.htmlSaját módszere buktatta le azt a 24 éves szlovák férfit, aki havi rendszerességgel ürülékkel támadt rá több fővárosi nőre. A rendőrség garázdaság gyanújával őrizetbe vette. NewsThinkstockÍgy valósulnak meg az álmok! Nemsokára te is beléphetsz Harry Potter világábahttp://www.life.hu/news/20151125-harry-potter-varazsvilagat-megepitik-kaliforniaban.htmlAz Universal stúdió hamarosan megnyitja The Wizarding World of Harry Potter nevű parkját, ahol bárki megtapasztalhatja, milyen a csodálatos varázslóvilágban élni. News--Nagyot hibázott a sztárfocista neje - Fotó!http://www.life.hu/news/20151124-a-manchester-united-nepszeru-focistaja-sokaig-fog-meg-magyarazkodni-a-neje-miatt.htmlA Manchester United ifjú focistája magyarázkodhatott a párja tudatlansága miatt. A nő csak jót akart, de kinevették érte. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.