Öngyilkos akart lenni Sinead O'Connor?

hotel öngyilkos szoba rendőrség Írország öngyilkosság gyógyszer-túladagolás énekesnő Sinead O'Connor szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ír származású énekesnőt rendőrök mentették ki hotelszobájából, miután zavaros, öngyilkosságra utaló sorokat írt ki Facebook oldalára.

Búcsúlevelet írt közösségi oldalán Sinead O'Connor énekesnő, ezért riasztották a rendőrséget írországi szállodájához, ahol álnéven foglalt magának szobát a 48 éves zenész – írja a Daily Mail. A négygyerekes édesanya, aki augusztusban méheltávolításon esett át, bejegyzése szerint teljesen összeomlott.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin
Te jó ég! Női nyaklánc férfiaknak az új trendőrülethttp://www.life.hu/trend/20151028-noi-nyaklanc-ferfiaknak-az-uj-trendorulet.htmlA Párizsi Divathéten készült fotón pillantottuk meg az év egyik legfurcsább kiegészítőjét: női nyaklánc férfi nyakban! Trend--Julia Roberts miatt halt meg a testvére? Íme a búcsúlevélhttp://www.life.hu/sztarok/20140702-julia-roberts-feltestvere-februarban-lett-ongyilkos-megvan-a-bucsulevele.htmlAhogy azt korábban a Life.hu is megírta, a színésznő februárban veszítette el szeretett féltestvérét, Nany Motes-t, akinek túladagolás okozta hirtelen halálát.TV + Sztárok--Néhány hónapja volt a leszerelésig a Párizsban lelőtt rendőrkutyánakhttp://www.life.hu/news/20151123-diesel-a-parizsi-tuzharcban-lelott-rendorkutyanak-nehany-honapja-volt-hatra-a-leszerelesig.htmlElőször szólalt meg Diesel, a párizsi tűzharcban elpusztult eb gazdája. NewsOrigo„Nem tudtam elhinni" - Először szólalt meg Jim Carrey öngyilkos szerelmének édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20151111-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnoje-cathriona-white-edesanyja-eloszor-szolalt-meg-lanya-halala-ota.htmlCathriona White édesanyja, Brigid Sweetman őszintén beszélt a pillanatról, amikor megtudta, hogy öngyilkos lett a lánya, és mesélt a sajtó által sokat vitatott kapcsolatukról. Család--Élve eltemetett újszülöttet mentettek az amerikai rendőrökhttp://www.life.hu/news/20151129-elve-eltemetett-ujszulottet-mentettek-az-amerikai-rendorok-1.htmlStabil állapotban van az újszülött kislány, akit élve eltemetve találtak meg a rendőrök Los Angeles közelében, egy kiszáradt folyómederben - írja az ABC News nyomán az Origo. NewsThinkstockTragédia! Gyermekük holtteste mellett találtak rá az öngyilkos házaspárrahttp://www.life.hu/csalad/20151109-nicu-es-vali-avara-holttestere-kisfiuk-holtteste-mellett-talaltak-ra-romamiaban-konstanca-varosaban.htmlNem bírták feldolgozni agydaganatban elhunyt fiuk halálát, valószínűleg ezért vetett véget életének a román férj és feleség.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.