Hosszú Katinka: „A több százezernyi dollárért én megdolgoztam"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
luxus pénz milliók világbajnok önéletrajz Iron Lady úszó könyv Hosszú Katinka dollár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok úszónő önéletrajzi könyvében őszintén vallott a pénzhez és a luxushoz való hozzáállásáról.

Hosszú Katinkával egy sajtótájékoztatón találkoztunk, ahol az Iron Lady, "Az átalakulás" című könyvéből olvasott fel részletet. A könyvben az úszóbajnok bepillantást enged életébe és fantasztikus, ahogy szinte átérezni, milyen keményen kell küzdeni a medencében a másodpercekért. Katinka arról is írt, hogy hogyan viszonyul a megkeresett milliókhoz, és férjével milyen luxust engednek meg maguknak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Sokan kérdezik, mire költjük azt a sok pénzdíjat. Hát – igazából semmire. Az első 2012-es győzelem után vettünk magunknak egy-egy szép órát. Ebből hagyomány lett, afféle emléket állítva a sikernek. És itt véget is érnek a "luxuskiadásaink".

„Az életstílusunk nem változott. Függetlenül attól, hogyan érezzük, látjuk vagy gondoljuk azt az összeget a számlánkon, mert hosszú távon rájövünk, hogy egyáltalán nem olyan sok. Ezért a több százezernyi dollárért én nagyon megdolgoztam, de ez összességben nem egy garantált havi fizetés, ki tudja mi lesz a következő és az azután következő évben" – írta Katinka.

Gáspár Győző fehérneműmodell letthttp://www.life.hu/sztarok/20151201-gaspar-gyozo-showman-fehernemumodell-lett-es-alsonardragban-mutatta-meg-fogyasanak-eredmenyet.htmlSzexi alsónadrágban fotózták a sztárt, aki elárulta a Life.hu-nak, hogy pontosan hány kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. TV + Sztárok--Botrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-thttp://www.life.hu/sztarok/20151201-amber-roset-ribinek-neveztek-egy-kavezoban.htmlAmber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. TV + Sztárok--Tóth Gabi rosszul lett a Sztárban sztár döntője utánhttp://www.life.hu/sztarok/20151201-toth-gabi-rosszul-lett-a-sztarban-sztar-dontoje-utan.htmlTóth Gabi, aki végül harmadik helyen zárt a Sztárban sztár című produkcióban, nem vett részt a döntő utáni afterpartin. A hivatalos közlemény szerint rosszul lett. TV + Sztárok--Nagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW Veresegyházán. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett. TV + Sztárok--Nagyon cuki dolgot tett várandós szerelméért Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-istenes-bence-facebook-oldalan-koszontotte-a-varandos-csobot-adelt.htmlA műsorvezető végigizgulta a Sztárban sztár döntőjét Csobot Adél miatt. TV + SztárokOrigoRajongó rúgott Sipos Petibehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sipos-petibe-az-irigy-honajlmirigy-tagjaba-dedikalaskor-egy-rajongo-belerugott.htmlA Mirigy tagjai legendásan jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal. A fiúk igyekeznek mindig kedvesen és barátságosan viszonyulni azokhoz, akik egy-egy aláírásra, vagy baráti szóra vágynak tőlük. Az elmúlt 25 év alatt azonban akadt olyan, aki nem viszonozta a Mirigyek kedvességét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.