A felnőttfilmes tagadja, hogy igaz lenne exbarátnője vádja, miszerint annak idején, kapcsolatuk alatt szexuálisan bántalmazta a szintén szakmabeli Stoyát.

Kitört a pornóháború. A sikeres pornószínésznő, Stoya Twitter oldalán vádolta meg egykori pasiját, a szintén hasonló sikereknek örvendő felnőttfilmest, James Deent, hogy a színész lefogta, és megerőszakolta őt. 

Itt még minden rendben volt.Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Az, amikor felmész egy pillanatra a netre és látod, hogy azt a férfit istenítik, aki megerőszakolt feministaként. Az szar– írta első körben Stoya. Később ugyanitt jobban kifejtette: James Deen lefogott és megbaszott, miközben mondtam, hogy ne, elég, használtam a biztonsági szót. Többé nem tudok mosolyogni, ha szóba hozzák.Egyelőre nem tudni, mikor történhetett az eset, a Jezebel szerint valamikor 2014-ben. A pornópáros három évig alkotott egy párt, 2014-ben szakítottak egymással. Deen Twitter oldalán utasította vissza a vádakat: Szeretném megnyugtatni az összes barátomat, rajongómat és kollégámat, hogy az állítások valótlanok, rágalmazások. Tisztelem a nőket, és tisztelem a munka és a magánélet határait is.