Irigy Hónaljmirigy Las Vegas félelem halálközeli élmény Amerika torony Sipos Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy Hónajlmirigy énekese Amerikában megtapasztalta, milyen amikor halálfélelem gyötri az embert.

Sipos Peti a Triász zenekarral turnézott Las Vegasban, ahol az énekes rettenetes helyzetbe került – írja a hot!.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Borzasztó halálközeli élményem volt. Felmentünk a sztratoszfératorony tetejére, ahonnan indult egy hullámvasút – gyakorlatilag a város fölé lógatnak ki. Az utolsó másodpercig az járt a fejemben, hogy mi van, ha nem működik a fék, és ott halok meg. Mivel szerencsére nem így lett, belevetettük magunkat a város forgatagába" – mesélte Peti.

Élő adásban dobta le szoknyáját a vígjátéksztár, Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20151203-anna-faris-szineszno-ellen-degeneres-musoraban-ledobta-a-szoknyajat-es-bugyiban-interjuzott.htmlA Horrorra akadva és a Csak barátok sztárja Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában vetkőzte le gátlásait, és hagyta el a szoknyáját. TV + Sztárok--Gombos Edina és Várkonyi Andrea Miamiban futottak összehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-gombos-edina-es-varkonyi-andrea-talalkoztak-miamiaban.htmlGombos Edina és férje nyáron úgy döntöttek, hogy Amerikában folytatják az életüket. Szerencsére azért nem maradtak jó barátok nélkül – ezúttal Várkonyi Andrea látogatta meg őket. TV + SztárokOrigoMikulásjelmezben hódított fiatalkorában Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-devenyi-tibor-dublinban-lesz-mikulas.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Dévinyi Tibi bácsit, akit Dublinba hívtak mikulásnak. A retro dj örömmel vállalta a felkérést.TV + SztárokOrigoIdegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigoRendőrök kutatták át Lagzi Lajcsi otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-zenesz-birtokat-rendorok-kutattak-at.htmlÁllítólag lopott autókat kerestek és még a Lajcsi birtokán lévő tavat is átkutatták. TV + Sztárok--Szulák Andrea kiheverte a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-szulak-andrea-ujra-boldog-a-szakitas-utan.htmlAz újra szingli énekesnő teljesen kivirult, amióta nem él együtt kislánya édesapjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.