Durván megsértette Michael Schumachert a Ferrari csapatfőnöke

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
csapatfőnök ártatlanság Michael Schumacher Maurizio Arrivabene Ferrari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke nagyon szerencsétlen megjegyzést tett, ami miatt nem győzött szabadkozni a sajtóban.

Arrivabene nem is gondolta, hogy ennyire felkapja a média egy teljesen ártatlannak hitt kijelentését, miszerint: „Michael Schumacher befelé forduló volt, aki csak egy szűk körnek nyílt meg. Sebastian Vettel derűsebb jelenség, a fiúk úgy tekintenek rá, mint aki közülük való” - írja a gosperherald.com.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A csapatfőnök állítja: nem akart ezzel semmi sértőt mondani, a sajtó vittel el negatív irányba a megjegyzését. „Mint minden barátja, én is imádkozom Michael felépüléséért” – mondta Arrivabene, aki Vettel mellet a legnagyobb legendának tartja Schumachert.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet. Az egykori Forma-1-es pilóta azóta svájci otthonában lábadozik, a legutóbbi hírek szerint már csak 45 kilót nyom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.