A homokművész fiúk, Cakó Danival és Hidvégi Áron bíznak lányok szavazatiban, de azt is remélik, hogy az egész közönséget elbűvölik majd különleges produkciójukkal.

Cakó Danival és Hidvégi Áronnal már régebben készítettünk egy nagyinterjút, mert odavagyunk a művészetükért. Most a Hungary's Got Talen backstageben faggattuk őket az élő show előtt:

"Izgalmas lesz a mai este, mert ilyen fellépésünk még nem volt, sokat készültünk. Bízunk abban, hogy minden tökéletese lesz" - mondta Dani. "A produkciónak az időkerete az, ami próbára tesz minket, három percbe kell minden trükköt, technikai tudást összesűríteni" – tette hozzá Áron.

Forrás: Life.hu

"Ha hibázunk, azt a közönség nem feltétlenül veszi észre, persze nem erre utazunk, a sok gyakorlással véleményem szerint minden hibafaktort kiküszöböltünk" – nyilatkozta Dani, aki bízik abban, hogy exkluzív produkciójukkal tovább menetelnek a döntőbe. "Reménykedünk a lányrajongók szavazataiban, de azért vannak itt táncos fiúk is bőven, akik megdobogtatják majd a női nézők szívét" - nevettek a fiúk.