Linczényi Márkó, a Hungary's Got Talent ítésze: "Nem vagyunk biodíszlet"

Forrás: Life.hu -
Hungary's Got Talent tehetségkutató linczényi márkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent sármos zsűritagját a backstage-ben faggattuk. Csak nekünk elárulta, hogy ma este sem fogja véka alá rejteni a véleményét egy-egy produkció kapcsán.

Márkó az első élő elődöntő után visszanézte a műsort, és levonta a következtetéseket. A zsűritag szerint pörgős és feszes tempót diktált az élő show. Az énekes azt is elárulta, nem volt minden továbbjutóval elégedett: "Magasabbak az elvárásaink, mint a válogatók alatt. Amúlt héten a továbbjutók közül csak kettővel voltam elégedett. Visszanéztem az adást, egyrészt szükséges, hogy tanuljunk belőle, másrészt egy csomó produkció más élőben és más a tévében. Ez érdekes tanulság volt.

Forrás: Life.hu

Azt hiszem, ma este még inkább hallatni fogom a véleményemet, mert nem az a szerepünk,hogy biodíszletként üljünk és mosolyogjunk, hanem bátran el kell mondanunk, amit gondolunk egy adott produkció kapcsán" - mondta Márkó. Kíváncsiak vagyunk, ma milyen kritikákat fogalmaz majd meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.