Zidane védelmébe vette a szexbotrányba keveredett Benzemát

Forrás: AFP/Javier Soriano -
Zinédine Zidane focista Karim Benzema Franciaország csapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ-és Európa-bajnok focista szerint nem lenne bölcs döntés örökre eltiltani csapattársát a francia válogatottól, sőt, ha kell, ki is áll barátjáért a nyilvánosság előtt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Real Madrid játékosa beismerte, hogy közvetítő szerepet játszott csapattársa, Mathieu Valbuena elleni szexvideós zsarolásban. A botrány kirobbanása óta több politikus is kampányolni kezdett a sportoló ellen, sőt, sokan soha többé nem engednék játszani Benzemát. Mások, mint például a 43 éves világklasszis, Zinédine Zidane kiáll a sztár ártatlansága mellett, és elmondása szerint csak egy bűnbakot keresetek az ügyben - írja a Sport.

Forrás: AFP/Javier Soriano

"Várjuk meg, milyen döntés születik csütörtökön. Franciaország és Karim érdekében is remélem, hogy nem zárják ki a csapatból őt. Nagyon fontos tag, és véleményem szerint sportszerű játékos. Bízom benne, hogy hamarosan rendeződik a helyzete" - mondta Zidane.

Visszatért Párizs színpadára az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/news/20151208-az-eagles-of-death-metal-egyuttes-a-u2-parizsi-koncertjenek-meglepetesvendege-volt.htmlA kaliforniai rockbanda a U2 párizsi koncertjének meglepetésvendégeként lépett a közönség elé. News--Nem találtak bombát a Ferihegyen átvizsgált utasszállító repülőnhttp://www.life.hu/news/20151207-nem-talaltak-bombat-a-ferihegyen-atvizsgalt-utasszallito-repulon.htmlNem találtak bombát a rendőrség szakemberei azon az Egyiptomba tartó gépen, amely hétfő délelőtt bombafenyegetés miatt a menetrendtől eltérően leszállt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. News--Meghalt két tigriskölyök a jaltai állatkertben http://www.life.hu/news/20151207-elpusztult-ket-bengali-tigriskolyok-a-jaltai-allatkertben-vizsgalat-indult-az-ugyben.htmlA hathetes állatok még a hétvégén pusztultak el. Az állatkert igazgatója, Oleg Zubkov elmondta, hogy mindkét esetben vizsgálatot rendelt el. News--Durva! Stroke-ot kapott és még ki is rabolták a férfit a Lehel piaconhttp://www.life.hu/news/20151207-kifosztottak-a-stroke-ot-kapott-ferfit-a-lehel-piacon.htmlMásfél óráig ült magatehetlenül a Lehel piacon egy férfi, akinek senki nem segített, mert azt hitték, részeg. Istvánnak viszont stroke-ja volt, sőt még ki is rabolták. News--Elképesztő! Ez volt David Beckham első járgánya: Fotó!http://www.life.hu/news/20151205-david-beckham-elso-autojat-egy1994-es-evjaratu-volkswagen-golf-arvereznek-el.htmlA 40 éves exfocista árverésen válik meg az első saját autójától, egy 1994-es Volkswagentől.NewsAFPEnnél a videónál ma nem találsz meghatóbbat! Így várják haza a kutyák a gazdijukat!http://www.life.hu/news/20151204-video-arrol-hogyan-varjak-haza-a-kutyak-a-gazdijukat.htmlEgy külföldi ingatlaniroda készítette el a hihetetlenül megható reklámfilmet a kutya és az ember barátságáról. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.