Szexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. 

"Kétszer is visszautasítottam a felkérést, a gyermekeim apukája sem engedte volna elvállalni ezt a szerepet. Később azonban finomítottak a jeleneten, de így is nagyon feszülten és gátlásokkal tele vállaltam el, mert tudtam, hogy a szerep szerint anyaszült meztelenül kell vadul szeretkeznem Andrással" – árulta el Viki a Blikknek. Azt is elmondta, aki az első próbán még viselhetett bugyit, de később alsónemű és takaró nélkül vették fel az aktust.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Tv2

"Természetesen a pénz is motivál egy színésznőt, de fontosabb volt számomra Buci személye, ugyanis biztosíték volt a nagyszerű és tapasztalt művész, aki valóban átsegített a félelmeimen, gátlásaimon. Rengetegszer összepróbáltuk a szöveget, hogy ne anyaszült meztelenül, egymáson lovagolva kelljen ismételgetni. A jelenet felvételénél csak az operatőr volt közvetlenül jelen, illetve a stylistom, aki mindig azonnal rám adta a köntöst, hogy egyetlen felesleges percet se kelljen pucéran töltsek. Persze tudtam, hogy tucatnyi stábtag lát a monitoron kersztül. András átsegített mindenen, fogta a kezem, és biztatott: nyugi, ne izgulj! Csak a nagy barna szemére emlékszem, teljesen kikapcsoltam mindent, kizárólag a szövegre koncentráltam, és nem arra, hogy teljesen meztelenül rajta ülök. Felkészített, elmondta, hogy minden színésznőnek fontos egy ilyen szerep az éle­tében, mert így tanul meg összpontosítani, uralkodni a gondolatain, és csak a feladatra koncentrálni" - nyilatkozta Viki.