Alig lehet ráismerni Dobó Katára! Eszméletlen dögös képet posztolt

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Dobó Kata kép fotó posztolás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid haj és vintage hangulat - sosem látott képet tett közzé magáról Dobó Kata.

Bekuckózós vasárnapja után nosztalgikus hangulatba került Dobó Kata. A színésznő gyönyörű, vintage hangulatú képpel örvendeztette meg rajongóit Instagram oldalán, amelyen még szexi, rövid hajjal látható.

Forrás: Instagram/Dobó Kata
Külföldön is imádják Azurák Csaba vicces videóját http://www.life.hu/sztarok/20151214-azurak-csaba-vicces-pillanatat-a-tengerentulon-is-imadtak-bekerult-a-toppok-koze.htmlAz októberben rögzített Tények jelenet láttán nem csak mi nevettünk nagyokat, hanem a hírek szerint a tengerentúlon is. TV + Sztárok--Dobó Kata igéző szépség - csodás fotón pózolt a színésznő http://www.life.hu/sztarok/20151214-dobo-kata-szineszno-igezo-szepseg-azon-a-foton-amit-kozossegi-oldalan-osztott-meg.htmlGyönyörű szelfivel lepte meg rajongóit a színésznő, amelyen sugárzóan szép - ez nem is csoda, hiszen remek hétvégéje volt. TV + Sztárok--Külföldön is imádják Azurák Csaba vicces videóját http://www.life.hu/sztarok/20151214-azurak-csaba-vicces-pillanatat-a-tengerentulon-is-imadtak-bekerult-a-toppok-koze.htmlAz októberben rögzített Tények jelenet láttán nem csak mi nevettünk nagyokat, hanem a hírek szerint a tengerentúlon is. TV + Sztárok--Dobó Kata különleges tehetségnek tartja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-dobo-kata-szineszno-kulonleges-tehetsegnek-tartja-szerelmet-anger-zsolt-szineszt.htmlA színésznőt lenyűgözte párja, Anger Zsolt az Éjszakám a nappalod című új magyar filmben nyújtott alakításával. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCindy Crawford elképesztő jelzőkkel illette George Clooney nejéthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-cindy-crawford-szerint-george-clooney-igazi-istennot-vett-felesegul.htmlA világhírű modellt egy interjúban kérdezték Amal Clooney-ról. Az elmondottak alapján mi is szívesen elvettük volna őt. TV + Sztárok--Nem semmi! Így pózolt egy magazinban Dobó Kata 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151120-dobo-kata-szineszno-20-evvel-ezelotti-kepet-posztolt.htmlA színésznő 1996-os képet posztolt magáról, ami annak idején egy divatmagazinban jelent meg. Kata ekkor mindössze 22 éves volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.