Fehérneműre vetkőztettek a biztonsági őrök egy fiatal anyukát egy Szegeden

Forrás: Thinkstock -
fehérnemű édesanya biztonsági őr áruház vetkőztetés Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bugyira és melltartóra kellett kellett vetkőznie egy fiatal orvos anyukának egy szegedi áruházban, miután a biztonsági őrök szerint gyanúsan viselkedett. A fogyasztóvédelem szerint nem történt jogsértés, az áruház pedig nem kért elnézést a történtekért.

A fiatal orvos édesanya, akinek történetét nagymamája osztotta meg a Délmagyar.hu-n, június 19-én vásárolt egy szegedi áruházban. Éppen hazaindult volna, amikor a kijárat csipogós jelzője előtt eléállt egy nő és egy férfi biztonsági őr, és arra kérték, kövesse őket.

Kérdezte, miért kell velük mennie, nem csinált semmit, kifizette, amit vásárolt, és igyekeznie kell haza a 9 hónapos gyermekéhez. A biztonsági őr azt mondta, ez csak rutinellenőrzés

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az orvosnő hiába tiltakozott és kérte a panaszkönyvet, a biztonsági őrök nem tettek eleget kérésének. Még aznap visszament az áruházba panaszt tenni, a panaszkönyv, amelyet csak harmadik felszólításra kapott meg, egy bélyegző nélküli üres füzet volt - állítják.

Az áruház igazgatója a lapnak elmondta: a biztonsági őrök tévesen rutinellenőrzésre hivatkoztak, miközben valójában a nő gyanús viselkedése miatt jártak el az alábbi módon, ezért elnézést kértek.

A vásárló hangot adott nemtetszésének, de kérésre eleget tett az átvizsgálásnak. Ekkor nem kérte a vásárlók könyvét

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.