Pierrot maradt, mellé jött még Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós - kihirdették A Dal 2016-os szériájának zsűritagjait.

Az MTVA keddi sajtótájékoztatóján kiderült: Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós csatlakozik A Dal előző döntőbizottságából maradt Pierrot-hoz. A műsort Tatár Csilla és Harsányi Levente fogják vezetni, illetve már megvan az a 30 versenyző, aki képviselheti hazánkat a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon  - a teljes névsorért kattints ide!

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Meglepődtem, amikor felkértek, mert előző éjszaka azt álmdotam, hogy fellépek az Eurovízión, aztán hamarosan hívtak, hogy jöjjek a zsűribe - mondta el a Life.hu-nak Zséda. Az előző széria döntőbizottságában már feltűnt Pierrot elmondása szerint nem fog változtatni módszerén: Olyan leszek, mint voltam. A véleményemet az idén is markánsan képviselni fogom.

Freinreisz Károly a harminc versenyzőről beszélt: Dömpingszerűen jöttek a dalok, de amelyik érdemes arra, hogy bekerüljön az elődöntőbe, az kihallott a többi közül.

A zsűri legfiatalabb tagja, Both Miklós Pierrot-val ellentétben nem osztotta meg a nagyérdeművel értékelési módszerét: Majd meglàtjuk, milyen lesz a szerepem- titokzatoskodott.