Bereczki Zoli becserkészte Palya Beát

Fotó: Bielik István/Origo, Polyák Attila/Origo, Facebook/Palya Bea -
Bereczki Zoltán Palya Bea éneklés duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak.

"Egyszer ugyanott léptünk fel, Veszprémben, akkor meghallgattam Zolit. Egyből arra gondoltam: ezzel a fiúval még fogok énekelni! Árad belőle az energia, pörgős, vidám, életszerető. Izgalmas, hogy valaki egy dallal ennyit dolgozik és ennyit hozzáad. A próba szuper volt, le is kellett állítani, mert folyton ugrándoztunk egymás nyakába" - mesélte a Borsnak Palya Bea a közös munka kezdetéről.

Fotó: Bielik István/Origo, Polyák Attila/Origo, Facebook/Palya Bea

"Óriási élmény olyan énekessel dolgozni, aki belehal, aki minden hangért megküzd. Kapcsolatunk hajnalán vagyunk, de a humor és a zene összekötőkapocs" - tette hozzá. Persze Bereczki Zoltán is elmondta, mit gondol az énekesnőről: "Amint először meghallottam énekelni, arra gondoltam: nekünk duetteznünk kéne. Bárcsak eljönne a koncertemre! És most el­jött az idő! Hétfőn, 21-én fellép velem a Magyar Színházban. Túl vagyunk az első próbán, és bizton állíthatom, felejthetetlen lesz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.