Két elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak.

"Egyszer ugyanott léptünk fel, Veszprémben, akkor meghallgattam Zolit. Egyből arra gondoltam: ezzel a fiúval még fogok énekelni! Árad belőle az energia, pörgős, vidám, életszerető. Izgalmas, hogy valaki egy dallal ennyit dolgozik és ennyit hozzáad. A próba szuper volt, le is kellett állítani, mert folyton ugrándoztunk egymás nyakába" - mesélte a Borsnak Palya Bea a közös munka kezdetéről.  

Fotó: Bielik István/Origo, Polyák Attila/Origo, Facebook/Palya Bea

"Óriási élmény olyan énekessel dolgozni, aki belehal, aki minden hangért megküzd. Kapcsolatunk hajnalán vagyunk, de a humor és a zene összekötőkapocs" - tette hozzá. Persze Bereczki Zoltán is elmondta, mit gondol az énekesnőről: "Amint először meghallottam énekelni, arra gondoltam: nekünk duetteznünk kéne. Bárcsak eljönne a koncertemre! És most el­jött az idő! Hétfőn, 21-én fellép velem a Magyar Színházban. Túl vagyunk az első próbán, és bizton állíthatom, felejthetetlen lesz."