Cukik! Debreczeni Zita szerelmével jótékonykodott

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita -
jótékonykodás MikulásGyár összebújás Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kedvesével, Giannival, felpakolt egy rakás ajándékot, és ellátogattak a Mikulásgyárba.

Debreczeni Zita és Gianni, nem feledkeznek meg a kis lurkókról, akiknek nélkülözniük kell karácsonykor. A modell és szerelme felpakoltak egy rakat plüsst, ruhát, játékot és elvitték a Mikulásgyárba, hogy valakiknek nagy örömöt szerezzenek. A pár még egy szerelmes fotóra is összebújt a jótékonykodás közepette.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita
Micsoda popsi! Radics Gigi őrülten szexi estélyiben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151221-radics-gigi-enekesno-orulten-szexi-kisestelyiben-tapig-flitterben-pozolt.htmlAz énekesnő talpig aranyban tündökölt Caramel koncertjén. TV + Sztárok--Magyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Béres Alexandra még a síelésben is profihttp://www.life.hu/sztarok/20151221-beres-alexandra-fitnesz-edzo-ausztriaban-siel-es-kislanyat-is-magaval-vitte.htmlBéres Alexandra nem ismer lehetetlent, ha mozgásról van szó! A fitneszkirálynő Ausztria egyik legmenőbb síterepén koptatja a léceit. TV + SztárokOrigo2016-ban újra lesz X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-2016ban-ujra-lesz-xfaktor.htmlEgy éves kihagyás után 2016-ban folytatódik az X-Faktor az RTL Klubon! Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra és Tóth Andi után kiderül, hogy kiben van meg az a bizonyos X.TV + SztárokRTLKLUBCameron Diaz: "Ha csupán a hírnév határoz meg, sosem leszel boldog"http://www.life.hu/sztarok/20151220-cameron-diaz-szerint-ha-csupan-a-hirnev-hataroz-meg-valakit-az-sosem-lesz-boldog.htmlEgy igazán megrendítő interjúban beszélt arról, hogyan kezeli a szakmájával járó csillogást Cameron Diaz, aki szavaival több millió ember szívébe lopta be még jobban magát. TV + SztárokOrigoŐk a Got Talent győztesei - Interjú a Dirty Led Light Crew-valhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-interju-a-dirty-led-light-crewval.htmlA Life.hu riportere a Hungary's Got Talent nyertes csapatát, a Dirty Led Light Crew-t kapta mikrofonvégre. A tehetséges fiatalok nagyon örültek a győzelemnek, de vajon hogyan tovább? Az alábbi videóból kiderül.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.