Elárvereztek egy újabb Michael Schumacher-relikviát

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
overáll pilóta autóversenyzés árverezés Forma-1 Michael Schumacher ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több más különleges ereklye mellett a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta autóversenyzős overállját is eladták a Bajnokok Tornája szervezői.

Michael Schumacher 2012-ben viselte azt az overallt, amely kalapács alá került a londoni Bajnokok Tornája (RoC) licitén - írja a vezess.hu.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A másfél hétig tartó árverésen több relikviát is sikerült elárverezniük a szervezőknek, amelynek összegét a hírek szerint jótékony célra fogják fordítani. A legtöbbet természetesen a síbalesetet szenvedett Schumacher darabjáért adták: 2 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki érte új tulajdonosa.

Michael Schumacher állapotáról továbbra sincs hír, legutóbb a Ferrari egykori technikai igazgatója nyilatkozott barátjáról, akit balesete óta is rendszeresen látogat.

Egész életemben haragudtam Schumacherre

A családom Senna után nem igazán nézett már Forma-1-et, én viszont alig több mint tízévesen úgy éreztem, hogy lány létemre ez a világ engem nagyon is érdekelni fog. 2000-ben szerettem bele, amikor Schumi már háromszoros világbajnok volt, és jó úton haladt a negyedik címe felé. Gyerekként persze nem értettem, hogy miért mindig a piros autó nyer, és akkoriban nagyon mérges is voltam rá emiatt - a Life.hu szerzőjének gondolatait Michael Schumacherről ide kattintva olvashatod

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.