Több más különleges ereklye mellett a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta autóversenyzős overállját is eladták a Bajnokok Tornája szervezői.

Michael Schumacher 2012-ben viselte azt az overallt, amely kalapács alá került a londoni Bajnokok Tornája (RoC) licitén - írja a vezess.hu.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A másfél hétig tartó árverésen több relikviát is sikerült elárverezniük a szervezőknek, amelynek összegét a hírek szerint jótékony célra fogják fordítani. A legtöbbet természetesen a síbalesetet szenvedett Schumacher darabjáért adták: 2 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki érte új tulajdonosa.

Michael Schumacher állapotáról továbbra sincs hír, legutóbb a Ferrari egykori technikai igazgatója nyilatkozott barátjáról, akit balesete óta is rendszeresen látogat.

Egész életemben haragudtam Schumacherre
A családom Senna után nem igazán nézett már Forma-1-et, én viszont alig több mint tízévesen úgy éreztem, hogy lány létemre ez a világ engem nagyon is érdekelni fog. 2000-ben szerettem bele, amikor Schumi már háromszoros világbajnok volt, és jó úton haladt a negyedik címe felé. Gyerekként persze nem értettem, hogy miért mindig a piros autó nyer, és akkoriban nagyon mérges is voltam rá emiatt - a Life.hu szerzőjének gondolatait Michael Schumacherről ide kattintva olvashatod