Elképesztő dolgokat találnak az utaskísérők a repülőn - Vicces videó!

repülő légiutas-kísérő videó óvszer pelenka vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ír stewardess összeszedte, hogy az évek alatt mennyi szörnyűséggel kellett találkoznia a munkája során. A használt óvszer és a koszos pelenka csak egy a sok közül. 

A népszerű Youtube-sztár, Riyadh Khalaf készített interjút egy légiutaskísérővel, aki Mary néven mutatkozott be. A hölgy háttal beszélt végig, mert nem akarta, hogy a munkahelyéről bárki felismerje. Elmondása szerint az utasoknál undorítóbb személyek nincsenek a világon, és bizony az ő munkájuk nem igazán nevezhető kellemesnek.

A legjobban a gyerekes utasok borítják ki, akik pelenkacserénél a kezébe nyomják a használt pelusokat. Ilyenkor persze nem is kérnek bocsánatot tőle. De volt ennél rosszabb tapasztalata is: egyszer belenyúlt egy használt óvszerbe, miközben takarította a székeket. Persze a pilótákkal létesített szexuális kapcsolatok is szóba kerültek, melyről a fiatal nő kendőzetlenül beszélt. Mary szerint nincs olyan pilóta, aki ne feküdt volna már le egy utaskísérővel, és erre a legtöbben a repülő vécéjét használják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.