A görögdinnye héját falatozó kisfiú lett 2016 első internetsztárja

Forrás: Twitter/Tony Schibeci -
meccs Melbourne kisfiú görögdinnye krikett lelátó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen csak Görögdinnyés Fiúként emlegeti a világháló azt a kisfiút, aki egy melbourne-i krikettmeccsen elképesztő módon fogyasztotta el a lédús finomságot.

Watermelon Boy, azaz Görögdinnye fiú személyében született meg 2016 első internetes hőse, akiről egy melbourne-i krikettmeccs óta az egész világ tudja, hogy kicsoda.

Mitchell Schibecit - mert egyébként, mint kiderült, ez az igazi neve - először a kamera tette nagyképernyőre a mérkőzésen, amint görögdinnyét falatozott, később pedig a kommentátor is elcsodálkozott módszerén: Mitchell ugyanis még a dinnye héját is jóízűen elfogyasztotta.

Forrás: Twitter/Tony Schibeci

A média persze rögtön lecsapott a fiúra, aki a minap a Today Showban árulta el: szándékosan csinálta, méghozzá azért, hogy híres legyen.

Láttam, hogy furcsa dolgokat csinálnak az emberek, és a képernyőre kerülnek. Tök klassz volt, hogy mindenki ujjongott, amikor megettem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.