Elképesztő japán videó járja be az internetet. A majomjelmezben banánt majszoló macskát a feltöltés óta közel egymillió-háromszázezren nézték meg, az állatbarátok pedig meg is osztották a közösségi oldalukon. Legalábbis egy részük, ugyanis sokak szerint nem más ez, mint állatkínzás cukiság mögé rejtve. 

Cuki, furcsa, szürreális 2016-os köszöntőt álmodtak meg az alábbi videó készítői. A felvételt nézve egyrészt mosolygunk, annyira édes amit látunk, másrészt alig várjuk, hogy a vörös cica levehesse a számára leginkább nyomasztó majomruhát. Reméljük, ti nem így fogtok érezni az év végén, hanem egészen jövő ilyenkorig szívesen éltek ha nem is majombőrben, de a Majom évében. 

Kínai horoszkóp: mit hoz neked a Majom éve?

Február 8-án beköszönt a kínai újév, ezzel együtt pedig jön a Majom éve. Már a Kecske évében is megfigyelhető volt egy általános javuló tendencia, ami nem marad abba: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. Jó hír, hogy épp ez az esztendő lehet az, ami kedved szerint alakítható, viszont okos és megfontolt lépéseket kell tenned azért, hogy a tervezett célokat hibák nélkül megvalósítsd. Hogy mire számíthatsz 2016-ban, azt itt olvashatod el.