Demcsák Zsuzsa így ünnepelte a Saul fia győzelmét

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa TV2 győzelem Röhrig Géza Golden Globe-díj Saul fia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője a Saul fia Golden Globe győzelme után közös fotót posztolt Röhrig Gézával.

Remek hírre ébredhettünk hétfő reggel, hiszen Nemes Jeles László filmje, a Saul fia megnyerte a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Demcsák Zsuzsa egy fotóval gratulált a film alkotóinak és főszereplőjének.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Gratulálok a Saul fiának! Megnyerték az Arany Glóbusz-díjat, ami gyakorlatilag az Oscar előszobájának tekinthető! A film főszereplőjét - a képen látható - Röhrig Gézát külön megtapsolta a közönség" - írta Zsuzsa a kép mellé.

Rendhagyó videóban köszöntötték fel Eszenyi Enikőt: 55 éves lett!http://www.life.hu/sztarok/20160111-eszenyi-enikot-videoval-koszontottek-fel-kollegai-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA Vígszínház igazgatóját egy Facebookra feltöltött felvételen köszöntötték kollégái. TV + SztárokOrigoSzexi amazonként pózolt Cserpes Laura - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160111-cserpes-laura-enekesno-szexi-amazonkent-pozolt-a-luxusnyaralasan.htmlÁlomszép tengerparton, egy szál áttetsző csipkefelsőben fotózták az énekesnőt. TV + Sztárok--Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"http://www.life.hu/sztarok/20160111-gesztesi-karoly-csak-szivatta-vujity-tvrtkot-a-tv2-mokkajaban-decemberben.htmlMégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCurtis: „Ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-oszinten-vallott-baleseterol.htmlAz Édes Élet sztárja életében elérkezett az idő, hogy szembenézzen az általa okozott baleset következményeivel. TV + SztárokOrigoNem Csiszár Jenő vezeti januártól a Magyarország, szeretlek!-ethttp://www.life.hu/sztarok/20160110-csiszar-jenot-lecserelte-az-mtva-a-magyarorszag-szeretlek-musorban.htmlÚj csapatkapitányokkal folytatódik a Magyarország, szeretlek! című műsor a Duna TV-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.