Hoppá! Coming outolt a Született feleségek gyereksztárja, Charlie Carver

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
Született feleségek Charlie Carver Coming out
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról.

A színész, aki legtöbbször ikertestvérével, Max-szel játszik együtt, hosszú üzenetben fejtette ki, miért vállalja fel homoszexualitását. "Be who you needed when you were younger", vagyis "Légy az, akire kiskorodban szükséged lett volna!" - olvasható a képen, ami az egész mondanivalójának a központi üzenete. Charlie szerint azért tikolta eddig szexuális irányultságát, mert soha nem volt előtte egy igazi meleg példakép.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A 27 éves srác arról is írt: nem akarja, hogy megváltozzon róla az emberek véleménye. "Sokáig éltem úgy, hogy nem gondoltam fontosnak, hogy mindenki tudja orientáltságomat, mert a hozzám közel állóknak elmondtam, és az éppen elég volt. Féltem tőle, hogy beskatulyáznak, vagy nem fogom érdekelni az embereket, ha tudják ezt rólam. Viszont mostanra kicsit megváltozott a véleményem és gondolkodásom, hinni akarok egy olyan világban, ahol aszexualitásom gyakorlatilag teljesen jelentéktelen..."

Az öt legdurvább coming out 2015-ben

Hosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.