A Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról.

A színész, aki legtöbbször ikertestvérével, Max-szel játszik együtt, hosszú üzenetben fejtette ki, miért vállalja fel homoszexualitását. "Be who you needed when you were younger", vagyis "Légy az, akire kiskorodban szükséged lett volna!" - olvasható a képen, ami az egész mondanivalójának a központi üzenete. Charlie szerint azért tikolta eddig szexuális irányultságát, mert soha nem volt előtte egy igazi meleg példakép.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A 27 éves srác arról is írt: nem akarja, hogy megváltozzon róla az emberek véleménye. "Sokáig éltem úgy, hogy nem gondoltam fontosnak, hogy mindenki tudja orientáltságomat, mert a hozzám közel állóknak elmondtam, és az éppen elég volt. Féltem tőle, hogy beskatulyáznak, vagy nem fogom érdekelni az embereket, ha tudják ezt rólam. Viszont mostanra kicsit megváltozott a véleményem és gondolkodásom, hinni akarok egy olyan világban, ahol aszexualitásom gyakorlatilag teljesen jelentéktelen..."

Az öt legdurvább coming out 2015-ben
Hosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai.