Az Édes Élet sztárja ismét kifakadt közösségi oldalán: állítólag olyan dolgokat tud a magyar celebekről, ami borítaná a bilit a sztárvilágban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla,  Baukó Éva megírta szókimondó véleményét Vastag Csaba feltűnéséről a Golden Globe partiján. A szőkeség nem értette, hogy az énekes milyen apropóból kapott meghívót a gálára: „Ő milyen alapon kapott meghívót? Hány " feneket" kellett ehhez megtisztítania?" – tette fel a kérdést akkor Éva, aki rengeteg támadást kapott sorai miatt, ám ő nem hagyta magát, és ismét provokatív sorokkal állt elő.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

„Gondoltam, hogy megint én fogok kijönni negatívan az igazságból az újságok által, erre a jelenségre szerettem volna felhívni a figyelmet! Nem irigységből írtam Vastagról, azt amit! Vannak olyan celebek, akiket Istenné tett a SLEPP, akikről nektek ezek szerint fogalmatok sincs! Rólam szar, negatív cikkek jönnek, pedig jó meglátásaim vannak! Elgondolkodtatok már azon, hogy a Vastag Csaba és sleppje managementje által kiközvetített celebekről egy negatív cikk sincs pedig rólunk is lehetne mit megírni! Ha én egyszer kinyitnám a számat, akkor aztán borulna itt a bili" – írta Éva, akinek teljes bejegyzése IDE KATTINTVA olvasható.