Baukó Éva: „Ha én egyszer kinyitnám a számat"

TV2 Vastag Csaba szókimondó Baukó Éva Golden Globe-gála Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja ismét kifakadt közösségi oldalán: állítólag olyan dolgokat tud a magyar celebekről, ami borítaná a bilit a sztárvilágban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Baukó Éva megírta szókimondó véleményét Vastag Csaba feltűnéséről a Golden Globe partiján. A szőkeség nem értette, hogy az énekes milyen apropóból kapott meghívót a gálára: „Ő milyen alapon kapott meghívót? Hány " feneket" kellett ehhez megtisztítania?" – tette fel a kérdést akkor Éva, aki rengeteg támadást kapott sorai miatt, ám ő nem hagyta magát, és ismét provokatív sorokkal állt elő.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

„Gondoltam, hogy megint én fogok kijönni negatívan az igazságból az újságok által, erre a jelenségre szerettem volna felhívni a figyelmet! Nem irigységből írtam Vastagról, azt amit! Vannak olyan celebek, akiket Istenné tett a SLEPP, akikről nektek ezek szerint fogalmatok sincs! Rólam szar, negatív cikkek jönnek, pedig jó meglátásaim vannak! Elgondolkodtatok már azon, hogy a Vastag Csaba és sleppje managementje által kiközvetített celebekről egy negatív cikk sincs pedig rólunk is lehetne mit megírni! Ha én egyszer kinyitnám a számat, akkor aztán borulna itt a bili" – írta Éva, akinek teljes bejegyzése IDE KATTINTVA olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.