Világrekord! Elvitték a 460 milliárdos lottónyereményt

Forrás: Thinkstock -
nyertes nyeremény lottó lottónyeremény milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lottótörténelem legnagyobb nyereményét vitték el a minap. A Reuters információi szerint a győztes, 460 milliárd forintot hozó szelvényt Los Angeles közelében, Chino Hillben adták fel. 

Elkelt minden idők legnagyobb lottónyereménye: az 1,59 milliárd dollárhoz azonban nem juthat hozzá egy összegben a szerencsés nyertes, az amerikai szabályozás szerint ugyanis a végösszeg csak 930 millió dollár lenne az amerikai szabályozás szerint. A teljes összeghez 29 év alatt juthat hozzá a nyertes, amit részletekben kaphat meg - írja a hvg.hu a Reutersre hivatkozva.

Forrás: Thinkstock

A hatalmas nyeremény tavaly november óta halmozódott fel, és hatalmas lázban tartotta az amerikaiakat, akik tömegesen vásároltak a szelvényekből.

Csalások és lebukások a szerencsejátékok történetében

Az emberi kreativitás nem ismer határokat - ám ez a kreativitás nem minden esetben áll a jó ügy szolgálatában. A következőkben összegyűjtöttük a legemlékezetesebb szerencsejáték csalások és csalási kísérletek történeteit. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Átadták az első elektronikus személyithttp://www.life.hu/news/20160111-atadtak-az-elso-elektronikus-szemelyit.htmlÁtadták az első új típusú, elektronikus személyazonosító igazolványt hétfőn Budapesten. Az okmányt elektronikus aláírásra is lehet használni, valamint a TAJ-kártya és az adóazonosító igazolvány funkcióit is ellátja. News--Élőben fogják közvetíteni Lemmy Kilmister szombati temetéséthttp://www.life.hu/news/20160106-eloben-fogjak-kozvetiteni-lemmy-kilmister-szombati-temeteset.htmlSzombat délután egy hollywoodi temetőben helyezik majd örök nyugalomra a rocklegendát. A szertartást pedig élőben közvetítik majd a Youtube-on. News--Elhunyt Varga Sándor rádiós műsorvezető, szerkesztőhttp://www.life.hu/news/20160111-elhunyt-varga-sandor-radios-musorvezeto-szerkeszto.htmlTürelemmel viselt súlyos betegségét követően 54 éves korában, hétfőn elhunyt Varga Sándor, a Kossuth rádió Krónika című hírműsorának szerkesztő-műsorvezetője – közölte a család. News--Csaknem 40 éve nem látott égi jelenség érkezik karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20151220-csaknem-40-eve-nem-latott-egi-jelenseg-erkezik-karacsonykor.html1977-ben, vagyis 38 éve volt utoljára telihold karácsonykor, a lenyűgöző égi jelenség azonban idén csak még szebbé teszi az ünnepet. News--600 millió fontra becsülik David Bowie vagyonáthttp://www.life.hu/news/20160114-david-bowie-elhunyt-enekes-vagyonat-600-millio-fontra-becsulik.htmlFelesége és két gyermeke örökli a napokban elhunyt rocklegenda hatalmas vagyonát. News--Holttestet találtak az Air France egyik utasszállítójának futóművénhttp://www.life.hu/news/20160113-hullat-talaltak-egy-repulo-futomuven.htmlEgy holttestet találtak Párizs Orly repülőterén az egyik repülő futóművén. Az Air France gépe előzőleg Brazíliában járt, ott szállhatott fel a potyautas - írja az Origo. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.