Tóth Gabi Lakatos Márk Megasztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Riporterünk Lakatos Márk születésnapi buliján járt, ahol a stylist a jövőbeli terveiről is mesélt. Videónkban barátai is üzennek neki. 
Állítják: eltűnik a képernyőről Németh Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160116-allitjak-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-eltunik-a-kepernyorol.htmlLapinformációk szerint a 65 éves tévés nyugalmasabb életre vágyik. TV + Sztárok--Éder Krisztián magára varratta A kis herceg egy jelenetét - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160115-eder-krisztian-ket-uj-tetkoja-a-kis-herceg-egy-jelenete-a-fotos-ket-kepet-is-feltett.htmlAz énekesből lett fotós két képet is posztolt új tetoválásairól az Instagram oldalára. Krisztián nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy igazi klasszikust választott. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBotrány! Emma Watson fotója kiverte a biztosítékot http://www.life.hu/sztarok/20160115-emma-watson-tulzasokba-esett-a-rajongok-alan-rickman-fotoja-miatt-tamadjak-a-sztart.htmlBár a színésznő nem akart rosszat, most mégis sokan bántják a Twitterre feltöltött fotója miatt. A 69 éves korában elhunyt kollégájára emlékezett meg egy idézettel, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. TV + SztárokNorthfotoDukai Regina hedonista reggelit csapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-dukai-regina-modell-fekete-laci-erosportolo-tarsasagaban-reggelizett.htmlA gyönyörű modell Fekete Laci társaságában dőzsölt és elmerült a hurkák világában. TV + Sztárok--Júj! Nagyon lepukkant Dan Aykroydhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-dan-aykroyd-a-szellemirtok-sztarja-nagyon-lepukkant.htmlRégen hallottunk a Szellemírtók sztárjáról, aki a legújabb paparazzi-fotók alapján nem fest túl jól. TV + Sztárok--Szívszorító sorokkal emlékezett Szandi Celine Dion férjérehttp://www.life.hu/sztarok/20160115-szandi-enekesno-szivszorito-sorokkal-emlekezett-celine-dion-ferjere-rene-angelilre.htmlAz énekesnő párhuzamot vont saját és a világhírű énekesnő házassága között és átérezte, milyen hatalmas szomorúság lehet Celine-nek férje elvesztése. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.