Fenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejével akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket a Facebook-oldalán.

„Csücsörítetek, egyformán öltöztök, fehérneműben, egyre lengébben pózoltok, lotyóként viselkedtek, és utána meg vagytok sértődve, hogy mi van bennetek, és hogy ribiként kezelnek benneteket” – írta érzelem nélküli szexről szóló bejegyzésében a színész. 

Forrás: Bielik István/Origo

„A mostani írásomat az élet ihlette. Nézzenek végig a Facebookon vagy az Instagramon. Egyforma ruhában, ugyanolyan kihívó módon pózolnak. Félreértés ne essék: a férfiak szintúgy. Senkit semmi más nem érdekel, csak, hogy megkapják egymást egyetlen éjszakára, aztán mindenki megy tovább a maga útján, és közben panaszkodnak, hogy nincs senki, aki szeretné őket. Szeretetet akar koldulni mindenki, ezt kolduljuk ezzel is. Tudat alatt persze. A szex ma már sok helyütt és sokszor diszfunkcionális, állatias, elcsúszott, manipulatív, vak, stresszlevezető, lélektelen, beteg, pusztán kielégülést hajhászó, szív és tisztelet nélküli hozzáállásról szól. Ez persze az, amit én is képviseltem, tehát tudom, miről beszélek” – magyarázta kemény hangú Facebook-bejegyzését a Borsnak. 

Fenyő Iván: „Ma már a rám mosolygó csajok nem kötnek ki az ágyamban"
Fenyő Ivánnal, mióta spirituális útra lépett, nagyot fordult a világ. Előadásokat tart, meditál, jógázik. Öröm volt hallgatni, hogyan hangolja össze a sztárságot a visszavonultsággal, sőt az is kiderült, vágyna már egy társra, akit vitorlás hajóval vinne el a tengerre. Olvasd el az interjút!