Egy spirituális gyógyító szerint Whitney Houston lányán eutanáziát hajtottak végre, amit egyetlen földi halandó sem érdemel meg.

Meg lehetett volna menteni Bobbi Kristina Brown életét - állítja a Radar Online-nak a magát doktornak nevező Jollie Harris, akit a lap információi szerint annak idején a lány családja bérelt fel. Így találkozhatott a spirituális gyógyító Whitney Houston haldokló lányával az utolsó napjaiban. 

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Véleményem szerint őt elaltatták. Senkinek sem kell úgy elhagynia a Földet, mint ahogyan Bobbi Kristina hercegnő tette. Ez embertelen volt - fejtette ki véleményét Harris. Azt mondták, kómában van, de én észrevettem, hogy nincs, hiszen a motoros készségei működtek. Isten mutatott nekem egy képet, amelyen Bobbi Kristina felállt, újra járni kezdett, és visszament a színpadra- magyarázta a gyógyító. A néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown életének huszonharmadik évében, július 26-án hunyt el fél évvel azután, hogy eszméletlenül találták a fürdőkádjában.