Fenyő Iván: "Én vagyok a lélek Hosszú Katinkája"

Fotó: Pozsonyi Janka -
egyforma csücsörít Hosszú Katinka Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, tegnap komoly kritikát fogalmazott meg a színész a nők viselkedésével kapcsolatban, és a manapság igencsak elterjedt érzelemmentes szexről. A Facebook-bejegyzésnek nagy visszhangja lett.

Fenyő Iván azt mondja, ma már majdnem minden nő egyforma, mindenki csücsörítve pózol a profilképén, szilikonmellet csináltat, hasonló ruhában jár. Ez igaz a férfiakra is, akik szintén egyforma cuccokban indulnak vadászni az egyforma lányokra. Fenyő szerint ezen változtatni kell, kezdeményezését üdvözölték a barátai - írja a Bors.

Fotó: Pozsonyi Janka

"Egy barátom azzal keresett meg, hogy én vagyok a „lélek Hosszú Katinkája. Nyilván arra gondolt, hogy sok ember szembesült hirtelen saját magával, és nem tudja, hogyan reagáljon. De legalább sokakhoz eljutott a véleményem" - mondta Fenyő Iván a Borsnak. A lap a korábban sokat csücsörítő Aleska Diamondot is megszólaltatta az ügyben.

"Volt idő, amikor én is azt hittem, hogy ha pucsítok egy edzés után, és sok like-ot kapok, akkor remek az életem. De egy jó ideje már tudatosan szembe megyek ezzel a trenddel. Ma már inkább fontos számomra az egyéniségemet, az érdeklődési körömet megmutatni az embereknek, mintsem a külsőségeket. Egyetértek Ivánnal, a fiatal lányoknak is rá kellene jönniük, hogy az Instagramon pózoló, szétretusált, szétsminkelt lányok nem igaziak, ne ők legyenek a példakép" - mondta az egykori felnőttfilmes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.