Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, tegnap komoly kritikát fogalmazott meg a színész a nők viselkedésével kapcsolatban, és a manapság igencsak elterjedt érzelemmentes szexről. A Facebook-bejegyzésnek nagy visszhangja lett.

Fenyő Iván azt mondja, ma már majdnem minden nő egyforma, mindenki csücsörítve pózol a profilképén, szilikonmellet csináltat, hasonló ruhában jár. Ez igaz a férfiakra is, akik szintén egyforma cuccokban indulnak vadászni az egyforma lányokra. Fenyő szerint ezen változtatni kell, kezdeményezését üdvözölték a barátai - írja a Bors.

Fotó: Pozsonyi Janka

"Egy barátom azzal keresett meg, hogy én vagyok a „lélek Hosszú Katinkája. Nyilván arra gondolt, hogy sok ember szembesült hirtelen saját magával, és nem tudja, hogyan reagáljon. De legalább sokakhoz eljutott a véleményem" - mondta Fenyő Iván a Borsnak. A lap a korábban sokat csücsörítő Aleska Diamondot is megszólaltatta az ügyben.

"Volt idő, amikor én is azt hittem, hogy ha pucsítok egy edzés után, és sok like-ot kapok, akkor remek az életem. De egy jó ideje már tudatosan szembe megyek ezzel a trenddel. Ma már inkább fontos számomra az egyéniségemet, az érdeklődési körömet megmutatni az embereknek, mintsem a külsőségeket. Egyetértek Ivánnal, a fiatal lányoknak is rá kellene jönniük, hogy az Instagramon pózoló, szétretusált, szétsminkelt lányok nem igaziak, ne ők legyenek a példakép" - mondta az egykori felnőttfilmes.