Terhes nőt szállító mentőautó karambolozott

Forrás: Thinkstock -
Karambol orvos terhes kórház mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy terhes nőt szállító mentőautó és egy kisteherautó ütközött a 4-es főúton. A kismama jól van, egy másik mentővel vitték kórházba.

Mentőautó és kisteherautó ütközött kedd délelőtt a 4-es főút Üllő és Gyömrő közötti szakaszán. A balesetben többen megsérültek, de a mentőben utazó vajúdó asszonynak nem esett baja - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Forrás: Thinkstock

A mentőkocsi az oldalára borult, sofőrje, valamint a kismama, illetve a kisteherautó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett.A mentőkocsi megkülönböztető jelzését használva vitte kórházba a szülő nőt, amikor a baleset történt. A kismamának nem esett baja, egy másik mentőautóval juttatták el a kórházba. A mentőápoló karsérülést, a sofőr könnyebb mellkasi sérülést szenvedett, míg a teherautó vezetőjét könnyebb fejsérüléssel ápolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.