Az utcán halt meg Eminem sógornője - Gyászol a világsztár

Forrás: Northfoto -
halál holttest gyógyszerfüggő utca sógornő rapper Eminem drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A drogfüggőséggel küzdő Dawn Scott feltehetően túladagolásban veszítette életét.

Detroit egyik utcáján találtak rá Eminem sógornőjének, Dawn Scott holttestére - írja a Radar Online. A michigani Warren rendőrség megállapítása szerint a toxikológiai tesztek herointúladagolást mutattak a halál okaként.

Dawn Scott drogfüggőséggel küzdött Forrás: Warren Police Department

A 40 éves Dawn Scott, aki a világsztár egykori feleségének, Kim Mathersnek volt az ikertestvére, régóta küzdött drogfüggőséggel.

Forrás: Northfoto

Eminem és exfelesége, Kim annak idején magukhoz vették Dawn Scott lányát, Alainát, és együtt nevelték fel vérszerinti gyermekükkel, a mára gyönyörű nővé cseperedett Hailie-vel.

Börtönbe került Bobbi Kristina Brown ápolójahttp://www.life.hu/news/20160119-bobbi-kristina-brown-apolonoje-taiwo-bolatito-sobamowo-bortonbe-kerult-csalas-miatt.htmlSzemélyazonossággal való visszaélés miatt tartóztatták le Taiwo Bolatito Sobamowót, aki Whitney Houston tavaly nyáron elhunyt lányát gondozta utolsó heteiben. News--Charlotte hercegnő dédmamájánál, Erzsébet királynőnél is fontosabbhttp://www.life.hu/news/20160120-charlotte-hercegno-lett-a-legfontosabb-ember-a-the-tatler-listajan-erzsebet-kiralynot-is-megelozve.htmlA The Tatler List idén is összeválogatta, majd rangsorolta az Egyesült Királyság legfontosabb embereit - ennek élére került az alig egy éves Charlotte hercegnő. NewsOrigoBörtön fenyegeti Tori Spellingethttp://www.life.hu/news/20160120-tori-spelling-a-beverly-hills-90210-sztarjat-borton-fenyegeti-banki-tartozasa-maitt.htmlA hírek szerint nagy bajban van a Beverly Hills 90210 sorozatból megismert színésznő, akinek több milliós tartozása van a bank felé. News--Hivatalos nyilatkozatot adott ki David Bowie családjahttp://www.life.hu/news/20160115-david-bowie-elhunyt-enekes-csaladja-hivatalos-nyilatkozatot-adott-ki.htmlAz elhunyt énekes családja minden rajongónak köszönetet mondott a támogatásért és a szeretetért, amit kaptak. News--Elképesztő átalakulás: így lett a venezuelai családapából rettegett mesehőshttp://www.life.hu/news/20160115-henry-damon-venezuelai-csaladapabol-amerika-kapitany-ellensege-voros-koponya-lett.htmlHenry Damon kiskora óta rajongott Amerika Kapitány ellenségéért, Vörös Koponyáért. Most végre valóra vált az álma, és úgy nézhet ki, mint kedvenc gonosz képregényfigurája. NewsAFPAnglia legnagyobb bulijával készülnek megünnepelni Erzsébet királynő születésnapjáthttp://www.life.hu/news/20160115-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapjat-hatalmas-bulival-unneplik.htmlA hírek szerint Anglia soha látott még akkora ünnepséget, amellyel a brit uralkodónő 90. születésnapját készülnek megünnepelni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.