Eminem kicsi lánya felnőtt, mi pedig százévesnek érezzük magunkat

Forrás: Twitter/Hailie Jade Scott Mathers -
Hailie Jade Mathers One Direction Michigani Egyetem szelfi Taylor Swift kislány főiskola felnőtt Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan dalszövegében helyet kapott annak idején a raper lánya, Hailie, aki immár gyönyörű, felnőtt nő, és szinte alig lehet ismerni.

Hol van már az a copfos szőke kislány, akiről annak idején Eminem nem egy dalában rapelt? Hailie Jade Scot Matters azóta 19 éves felnőtt nő, aki főiskolára jár, mesterfokon szelfizik, imádja a One Directiont, és ki nem állhatja Taylor Swiftet. Így néz ki mostanában Eminem „kislánya" – mi pedig hivatalosan is százévesnek érezzük magunkat.

Forrás: Twitter/Hailie Jade Scott Mathers

Hailie, akit édesapja születése óta igyekszik távol tartani a nyilvánosságtól, tavaly fejezte be a középiskolát, jelenleg pedig a Michigani Egyetem pszichológia és vállalkozói ismeretek szakos hallgatója.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Hailie Jade Scott Matters csak egy azon híres szülők gyermekei közül, akik a szemünk láttára cseperedtek fel - a Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a remek génállománnyal és anyagi háttérrel rendelkező sztárcsemetéket, akikről bizonyára még sokat fogunk hallani a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.