Eltörte a lábát Both Miklós A Dal zsűritagja

Forrás: www.medaiklikk.hu -
A Dal 2016 Both Miklós lábtörés zsűritag baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2016 egyik új zsűritagja, január elején egy népzenegyűjtő úton járt Ukrajnában, ahol baleset érte és eltörte a lábát.

A kéthetes Huculföldi útján Both Miklós egyik célállomása egy aprócska település volt Ukrajnában. A falu híres arról, hogy lakói erősen őrzik hagyományaikat, dalaikat és megadják a módját az ortodox karácsony megünneplésének is. „A téli útviszonyok miatt a települést nem lehetett megközelíteni autóval, ezért egy 1,5 órás túrázással értük el a célállomást." – mesélte Both Miklós. Már a falu határánál voltak, amikor egy befagyott patak választotta el őket a célponttól. A patak átkeléskor beszakadt A Dal 2016 zsűritagja alatt, akinek a balesetben eltört a lába.

Forrás: www.medaiklikk.hu

„Sosem hittem volna, hogy egy patakon való átkeléskor fog baleset érni. A helyiek rögtön a segítségünkre siettek. Nehéz helyzetben voltunk, mert tudtam, hogy törött lábbal nem tudom megtenni visszafelé az utat. Mivel autóval nem lehetett a környéken közlekedni, lóháton vittek el a legközelebbi kórházig, ahol első körben stabilizálták a lábam." – nyilatkozta Both Miklós a balesete kapcsán.

Miklós most még lábadozik, de a szombat esti műsorban már találkozhatunk vele!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.