A 22 éves nő szerint férje, Jason Melo megfenyegette, hogy amennyiben nem teszi meg, amire kéri, lelöki őt a lépcsőn, és megveri. A 24 éves férfit letartóztatták.

Néhány nappal ezelőtt hatalmas port kavart az az internetes videó, amelyen egy nő látható, ahogyan meztelenül sétál végig New York utcáin férje utasítására, miközben a felvételt készítő férfi szidalmazza őt hűtlensége miatt - kattints ide érte! 

Jason MeloForrás: Instagram/Jason Melo

A férfit, mint később kiderült, Jason Melónak hívják, és a rendőrség azóta letartóztatta őt, a Manhattani Büntetőbíróság pedig bántalmazással, fenyegetéssel, és gyermekjóléti veszélyeztetéssel vádolta meg. 

Annyira féltem, hogy nem tudtam, hogy mit tegyek- mondta el a neve elhallgatását kérő nő az Univisionnek adott interjújában. Az asszony szerint a férje fenyegetni kezdte, megütötte, majd azt mondta, amennyiben nem hajlandó engedelmeskedni annak, amit mond, lelöki őt a lépcsőn és arcon vágja - tette mindezt a házaspár 2 hónapos kislánya előtt. Jason Melo később Instagram oldalára feltöltött videóiban kért bocsánatot azért, amit tett.