A Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klárit durván betámadták a műsor rajongói.

A Ridikül közösségi oldalán sokan kiakadtak, mert méltatlannak tartják, hogy a műsor új műsorvezetővel folytatódik. Nyilván Dióssy Klári új színt és stílust hoz a műsorba, de van, aki még nem barátkozott meg a cserével

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Próbáltam reálisan, elfogultság nélkül nézni. Jók a vendégek, fenntartják a műsort maguktól, szórakoztatóak. Megy a műsor a vendégektől. Nem tudja D. Klári kézben tartani, vezetni a műsort, ehhez neki még sokat kellene tanulnia, biztosan megvan rá a képessége, mármint a fejlődésre, de ez nagyon mély víz, amit még nem tud átugrani" – írta egy hölgy, más pedig hozzátette: „Hiányzik Gabi kisugárzása. Szinte hallottam, hogy ő mit mondott volna... A kisugárzása a képernyőn is átjött. Így nekem nem lesz új "ridikülöm". 

De olyan is volt, aki Klárit védte: „Szeretem Gabit, de Klárit is. A Család-barát reggeli műsorban igen aranyos, és majd idővel itt is jó lesz. Nem jó előre ítélkezni, és nem is szabad, mindenkinek a kezdet nehéz. Én drukkolok Klárinak, aranyos és szép nő" – mi pedig teljes mértékben egyetértünk ezzel a hozzászólással.