Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Ridikül (műsor) Dióssy Klári Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak.  

Dióssy Klári, a Család-barát magazinműsor korábbi műsorvezetője váltja január 25-től Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben. Klári örül a feladatnak, de nagy kihívásként is tekint rá. Tudja, hogy nehéz lesz elfogadtatni magát, de igyekszik minden eddigi tudását beleadni, hogy a nézők továbbra is szeressék a műsort.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az elején biztosan Gabihoz fognak hasonlítani, de remélem, idővel elfogadják, azt, amilyen én vagyok, és azt, ahogyan én csinálom. Nehéz feladat lesz, de minden erőmmel azon leszek, hogy velem is szeressék ezt a műsort. Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - nyilatkozta a műsorvezető, aki nemcsak szakmailag készül az új munkára: "Edzem a lelkem, de fáj, amikor olyan emberek támadnak, akik nem is tudják, ki vagyok és mit csináltam eddig. Kényszerítem magam arra, hogy ne olvassam el a kommenteket, mert sok bántás érhet. Látszólag egy kőkemény csaj vagyok és mindent kibírok, de belül azért érzékeny vagyok" - nyilatkozta.

Egyelőre nem ajánlottak munkát a nagy csatornák Jakupcsek Gabriellának

Az MTVA menesztett műsorvezetőjére még nem csaptak le a kereskedelmi csatornák. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Egy képen a Szex és New York két jó pasija - Nézd meg, hogy megváltoztak!http://www.life.hu/sztarok/20160112-a-szex-es-new-york-ket-szinesze-chris-noth-es-john-corbett-nagyon-megoregedtek.htmlIgencsak eljárt az idő Mr. Big és Aiden Shaw felett. Te felismered még a népszerű csajsorozat egykor jóképű sztárjait? TV + SztárokOrigoDamu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításaithttp://www.life.hu/sztarok/20160112-damu-roland-cafolja-alkoholbeteg-felesege-allitasait.htmlMíg korábban arról szóltak a hírek, hogy Damu Roland feleségének alkoholelvonóra kellett mennie, Edina tegnap cáfolta ezeket az információkat. Damu Roland most azonban újra arról beszélt: felesége súlyos alkoholproblémákkal küzd. TV + Sztárok--Zárt osztályon kezelik BB Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-parkanyi-evat-zart-osztalyon-kezelik.htmlPárkányi Éva, Magyarország első valóságshow-jának nyertese visszakerült az ideggondozóba. A Big Brother egykori szereplőjét zárt osztályon kezelik. TV + SztárokOrigoBaukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiakadt-mit-keresett-vastag-csaba-a-golden-globe-afterpartyjan.htmlA szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján. TV + Sztárok--Nádai Anikó szülinapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-szulinapi-dekoltazst-villantott.htmlJanuár 11-én ünnepli 27. születésnapját a gyönyörű sztár, aki egy mosolygós szexi fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Solti Ádám 15 év után szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-solti-adam-az-rtl-klub-sztarja-15-ev-utan-szakitott-az-okokrol-kozossegi-oldalan-irt.htmlA Barátok közt sztárja közösségi oldalán írt a szakítás okairól, a rajongók megrettentek. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.