Gyász: Meghalt a Keresztapa legendás színésze, Abe Vigoda

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Bryan Bedder -
halál gyász Abe Vigoda Keresztapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lánya otthonában, 94 évesen hunyt el Abe Vigoda, a Keresztapa egyik híres karaketrének megformálója. 

Ő volt Salvatore 'Sal' Tessio, Don Vito Corleone, vagyis Marlon Brando évtizedeken át megbízható alvezére. A színész a Nicsak, ki beszél? című filmben is feltűnt, mint John Travolt apukája.

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Bryan Bedder

A férfinak többször is halálhírét keltették, 1982-ben a People magazin hozta le tévesen a halálhírét. A humorérzékét mutatja, hogy egy koporsóban lefotózkodott a magazin legfrissebb számával, hogy megmutassa, él és virul. Utolsó szerepét a 2014-es Sweet Destiny című drámában kapta.

Egyre népszerűbb a hallgatói gyedhttp://www.life.hu/news/20160127-egyre-tobben-veszik-igenybe-a-diplomas-gyedet.htmlEgyre többen veszik igénybe a 2014-ben bevezetett diplomás gyedet. NewsFriderikusz Sándor kiosztott egy íróthttp://www.life.hu/news/20160126-friderikusz-sandor-kiosztott-egy-irot.htmlFriderikusz Sándor szerint Szerbhorváth György író hazudott. NewsOrigoLajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplőhttp://www.life.hu/news/20160126-megszolalt-a-titokzatos-harmadik-szereplo-galambos-lajcsi-ugyeben.htmlMost először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított. News--Baleset a körúton: Nem jár a 4-6-os villamos! http://www.life.hu/news/20160126-kozlekedesi-kaosz-a-koruton-nem-jar-a-4-6-villamos-dugora-szamithatnak-a-kozlekedok.html Két autó ütközött össze kedd délben a fővárosi József körút és a Baross utca sarkán, emiatt nagy a torlódás, a 4-6-os villamos vonalán pótlóbuszok járnak a Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között -mondta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere. News--Hódít a pucérkodás az Instagramonhttp://www.life.hu/news/20160126-instagramon-egyre-tobben-tesznek-kozze-meztelen-kepeket.htmlA közösségi médiában még mindig sokan szeretik magukat meztelenül mutogatni, akár jógázva, akár csak szép pózokban. News--Az utolsó munkanapján ellopta az összes Nuggetset a Burger Kingbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-a-ferfi-az-osszes-csibefalatot-ellopta-a-burger-kingbol-utolso-munkanapjan.htmlA férfi valahogyan ki akart tolni a gyorsétterem-lánccal, ezért magához vette az összes ott fellelhető csibefalatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.