Messi is segít a nejlonzacskóban játszó kisfiún: Összefogott az internet!

Forrás: Twitter/Leo Messi -
fotó kisfiú Lionel Messi focista mez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötéves rajongó fotója szinte bejárta az egész világot. Többen szerették volna, ha legnagyobb kedvence, Lionel Messi is tudomást szerez a dologról, ugyanis a műanyagból készült mezen a világhírű focista neve látható. 

Murtaza Ahmadi Afganisztánban, egy háborús övezetben él. Rajongók egy csoportja felvette a kapcsolatot Messivel a Twitteren, és arra kérték, hogy dedikáljon egy Barcelona-mezt a kisfiúnak. A sportoló eleget tett a kérésnek, és több fotót is posztolt a gyerekről ezzel a kiírással: "Azim Ahmadi, Murtaza édesapja: 'Imádja Messit, de nincsen pénzünk mezre" - írja a BBC.

Forrás: Twitter/Leo Messi
Gyász: Meghalt a Keresztapa legendás színésze, Abe Vigodahttp://www.life.hu/news/20160127-abe-vigoda-a-keresztapa-sztarja-elhunyt.htmlLánya otthonában, 94 évesen hunyt el Abe Vigoda, a Keresztapa egyik híres karaketrének megformálója. News--Hódít a pucérkodás az Instagramonhttp://www.life.hu/news/20160126-instagramon-egyre-tobben-tesznek-kozze-meztelen-kepeket.htmlA közösségi médiában még mindig sokan szeretik magukat meztelenül mutogatni, akár jógázva, akár csak szép pózokban. News--Az utolsó munkanapján ellopta az összes Nuggetset a Burger Kingbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-a-ferfi-az-osszes-csibefalatot-ellopta-a-burger-kingbol-utolso-munkanapjan.htmlA férfi valahogyan ki akart tolni a gyorsétterem-lánccal, ezért magához vette az összes ott fellelhető csibefalatot. News--Autóbalesetben elhunyt Amerika egyik kedvenc időjósa, Nick Wiltgenhttp://www.life.hu/news/20160126-elhunyt-az-idojos-balesetet-szenvedett-gyaszol-az-amerikai-szakma-nick-wiltgen.htmlA 39 éves szakember vasárnap hunyt el Atlantában, miután autójával súlyos balesetet szenvedett. A rendőrség már nyomoz az ügyben, de valószínűsíthető, hogy műszaki hiba okozta a tragédiát. NewsOrigoErőteljes fotósorozat a szexuális zaklatások ellenhttp://www.life.hu/news/20160126-rory-banwell-eroteljes-fotosorozata-a-szexualis-zaklatasok-ellen.htmlMindegy, hogy mit viselsz, az nem lehet magyarázat a zaklatásra! Az ausztrál fotós, Rory Banwell ezekkel a képekkel próbálja felhívni a figyelmet a problémára. News--Leszbikus, meleg és transznemű menedékkérőknek nyitnak szállást Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160126-leszbikus-meleg-es-transznemu-menedekkeroknek-nyitnak-szallast-nemetorszagban.htmlLeszbikus, meleg és transznemű menedékkérőknek nyitnak szállást a németországi Nürnbergben. Eddig 25 embernek alakítottak ki szállást. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.